Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις 7 ή στις 14 Σεπτέμβρη το άνοιγμα των σχολείων; Την Δευτέρα οι τελικές ανακοινώσεις

Στις 7 ή στις 14 Σεπτέμβρη το άνοιγμα τω...

Γρίφος το άνοιγμα των σχολείων λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού

Με δεδομένη την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες, μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η ημερομηνία για το άνοιγμα στα σχολεία. Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι το Υπουργείο Παιδείας και οι ειδικοί σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο τα σχολεία αντί να ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, να ανοίξουν μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου.

Κι αυτό γιατί οι λοιμωξιολόγοι που βλέπουν ότι τα κρούσματα κορωνοϊού καθημερινά είναι πάνω από 200 και μόλις το Σάββατο, 23 Αυγούστου, η ημερήσια καταγραφή «άγγιξε» το ρεκόρ των 269 κρουσμάτων στη χώρα μας (καταγράφηκαν 264 κρούσματα στην ανακοίνωση της 22ας Αυγούστου) έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση τα σχολεία να ανοίξουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες αργότερα από την επιστροφή και όλων των εκδρομέων του καλοκαιριού, κάτι που υπολογίζεται ότι θα γίνεται στα τέλη Αυγούστου.

 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στις ανακοινώσεις που θα κάνει τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου, στις 16:00 από το υπουργείο Παιδείας θα δώσει απαντήσεις τόσο για την ημερομηνία της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία όσο και για το πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις