Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Δείτε το Τρέιλερ του φιλμ "Έγκλημα στον Νείλο"

Δείτε το Τρέιλερ του φιλμ "Έγκλημα ...

Η σκηνοθεσία είναι του Κένεθ Μπράνα ο οποίος κρατά και το ρόλο του Ηρακλή Πουαρό

Ο 59χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κένεθ Μπράνα Kenneth Branagh μετά το επιτυχημένο ριμέικ του φιλμ «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» που παίχθηκε και στην Πάτρα τον Νοέμβριο του 2017, επιμένει στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό και στις all-star cast νέες διασκευές των μυστηρίων της Άγκαθα Κρίστι και σειρά τώρα έχει μία άλλη ιδιαίτερα συναρπαστική ιστορία, το εξωτικό «Έγκλημα στον Νείλο». 

Σύμφωνα με το στόρι, η Λινέτ (στο ρόλο η Wonder Woman Γκαλ Γκαντότ) και ο Σάιμον Ντόιλ (στο ρόλο ο γόης Άρμι Χάμερ) είναι ένα ζευγάρι όμορφων, σέξι, σούπερ-χοτ νεονύμφων που κάνουν το ταξίδι του μέλιτος σε μια κρουαζιέρα στον Νείλο. Οι διακοπές τους με τους φίλους τους και τους άλλους επιβάτες θα μετατραπούν γρήγορα σ ένα ερωτικό τρίγωνο κι ένα φόνο που, όπως ο Πουαρό ομολογεί, είναι πιο ειδεχθής απ' όσους έχει ως τώρα συναντήσει. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να λύσει το μυστήριο και ν' αποκαλύψει τον δολοφόνο, ταυτόχρονα βγάζοντας στη φόρα όλα τ' άπλυτα των σε γενικές γραμμές μεγαλοαστών ταξιδιωτών.

Μαζί με τον Μπράνα που κρατά το ρόλο του Πουαρό και το ζεύγος Γκαλ Γκαντότ - Άρμι Χάμερ, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Έμα Μακί, Τομ Μπέιτμαν, Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς, Ανέτ Μπένινγκ και η Σοφία Οκονέντο. Η ταινία όπως αναφέρει το flix.gr, είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου 2020, αν κι αυτό δεδομένης της δύσκολης κατάστασης με την πανδημία, μπορεί ν' ανατραπεί και ν’ αλλάξει. Το διαφημιστικό τρέιλερ πάντως που μόλις κυκλοφόρησε δεν είναι απλώς στιλάτο και μάλλον αισθησιακό αλλά έχει και για σάουντρακ το «Policy of Truth» των Depeche Mode!

*Στην πρωτότυπη ταινία του 1978 σε σκηνοθεσία Τζον Γκιλέρμιν είχαν παίξει οι Πίτερ Ουστίνοφ, Λόις Τσάιλς, Μία Φάροου, Μπέτι Ντέιβις, Τζορτζ Κέννεντι, Μάγκι Σμιθ, Άντζελα Λάνσμπερι, Ολίβια Χάσσεϊ και ο Ντέιβιντ Νίβεν.

Όταν η ταινία βγει με το καλό αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture