Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμαρχος Μεσολογγίου: Δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη η ματαίωση του Πανηγυριού της Αγίας Αγάθης

Δήμαρχος Μεσολογγίου: Δυσάρεστη αλλά επι...

Για λόγους προστασίας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας από πιθανή διασπορά του Covid-19

Μετά και την νέα σύσκεψη που συγκάλεσε την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος με την συμμετοχή του Υπ/ντη Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας  Ν. Νικολάου και των εκπροσώπων των συλλόγων πανηγυριστών Αιτωλικού και Σταμνάς, επαναδιατυπώθηκε η κοινή θέση όλων που αφορά στην ματαίωση για φέτος του παραδοσιακού πανηγυριού της Αγίας Αγάθης, για λόγους προστασίας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας από πιθανή διασπορά της μεταδοτικής νόσου COVID-19.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος μιλώντας κατά την διάρκεια της συνάντησης τόνισε πως η απόφαση αυτή μπορεί να είναι δυσάρεστη, ωστόσο κρίνεται αναγκαία κι επιβεβλημένη λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. Επεσήμανε δε προς όλους  πως είναι απαραίτητη η κατανόηση του κινδύνου αλλά και η αναγνώριση στο μέγιστο βαθμό της συλλογικής και ατομικής ευθύνης προστασίας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Μασαούτης και Σπύρος Βασιλείου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιτωλικού Κωνσταντίνα Μαντζή και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σταμνάς Δημήτρης Μπούρος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις