Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με παρέμβαση του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. ακυρώθηκε η συναυλία στην Κουρούτα

Με παρέμβαση του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. ακυρ...

Ήταν προγραμματισμένη για χθες, Σάββατο το βράδυ

Ματαιώθηκε η συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, έπειτα από παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο της συναυλίας βρέθηκαν αστυνομικοί προκειμένου να βεβαιωθούν πως εφαρμόζονται τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τελικά να αναβληθεί η εκδήλωση.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κ. Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν την εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».

«Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρέκλα από την άλλη. Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί», είχε τονίσει νωρίτερα το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις