Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tί φοράει στην Ιμπιζα η Κέιτ Μος; «Ακτινογραφία» στο resort style της

Tί φοράει στην Ιμπιζα η Κέιτ Μος; «Ακτιν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει rock girl με προσωπικά φετίχ ακόμα και στη θάλασσα

Στο νησί της καλοκαιρινής ανεμελιάς, του clubbing και του jet set, την ισπανική Ιμπιζα κάνει διακοπές η 46χρονη Κέιτ Μος συνοδευμένη από τη 17χρονη κόρη της Λίλα- Γκρέις και τον 33χρονο σύντροφό της, τον αριστοκράτη φωτογράφο Νικολάι φον Βίσμαρκ. Η βρετανίδα super model και αξεπέραστο style icon, ταξιδεύει εκεί με σκάφος και τα διεθνή media ασχολούνται- με τί άλλο;- με το ντύσιμό της. Η Μος είναι λοιπόν πιο ξανθιά και μακρυμαλλούσα από ποτέ. Το μακιγιάζ και το χτένισμα ανύπαρκτα. Οσο κι αν περνούν τα χρόνια, δεν χάνει το signature style της με τις rock & boho αναφορές, ενώ όπως φαίνεται ουδέποτε δεν θα δείξει «κυρία». Το νεανικό ύφος, χαλαρό και «χύμα», ώστε να φαντάζει φυσικό και ατημέλητο είναι πάντα εδώ.

Επέλεξε δυο λιτά μαύρα μαγιό, ένα μπικίνι και ένα ολόσωμο- με ωραίο κόψιμο για τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της εν πλω. Για τις βόλτες της στο νησί, προτίμησε δυο ριχτά, ανάλαφρα φορέματα: Ένα μπεζ μάξι που είχε ξαναφορέσει πέρυσι στο Σεν Τροπέ και ένα χάλκινο ροδακινί με ασύμμετρο στρίφωμα. Επίσης σε άλλο look συνδύασε το απλό μαύρο σορτς και το φανελάκι με ένα αεράτο πουκάμισο με χρυσές, τσιγγάνικες ίνες.

Από πλευράς αξεσουάρ, δεν αποχωρίστηκε τις πολυαγαπημένες της Repetto μπαλαρίνες, (καθώς είναι από εκείνες που τις φορούν αντί για σαγιονάρες) αλλά και τους κλασικούς χρυσούς κρίκους με τα αξεπέραστα γυαλιά RayBan. Σαν δεύτερη επιλογή την είδαμε με σανδάλια K. Jaques. Από τσάντες, υιοθέτησε μια από τις πιο απλές κλασικές ψάθινες τσάντες παραλίας αλλά και τις πανάκριβες Hermes και Chanel bags της.

Λίγες μέρες πριν τις διακοπές, εθεάθη στο αεροδρόμιο με ανδρόγυνο look και τα λευκά sneakers Saint Laurent σε vintage γραμμή. Εννοείται η Μος ουδέποτε δεν φοράει flatforms…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View