Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κρυμμένο πρόσωπο του Πάνου Τσακλόγλου και οι ιερείς χωρίς μάσκα ενέπνευσαν το twitter

Το κρυμμένο πρόσωπο του Πάνου Τσακλόγλου...

Τα σχόλια στo twitter

Η ορκωμοσία των πέντε νέων μελών της κυβέρνησης –τριών καινούργιων και δύο που άλλαξαν χαρτοφυλάκιο καθώς αναβαθμίστηκαν– έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο υπό πρωτοφανή μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, με μάσκες και πολλά αντισηπτικά.

Να σημειώσουμε ότι άπαντες τήρησαν το μέτρο.  Άπαντες εκτός από τους ιερείς που πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό όρκο. Όπως είδαμε δεν φορούσαν μάσκες.  Αυτό το γεγονός αλλά και η μάσκα τυ Πάνου Τσακλόγλου σχολιάστηκαν από τους χρήστες του twitter. 

O Πάνος Τσακλόγλου, νέος υφυπουργός Εργασίας. του οποίου το πρόσωπο δεν φαινίταν καθόλου εξαιτίας της μάσκας που φορούσε , σε αντίθεση με τους άλλους τέσσερις, τον Θόδωρο Σκυλακάκη (αν. υπουργός Οικονομίας), τον Νίκο Παπαθανάση (αν. υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), τη Ζωή Ράπτη (υφ. Υγείας) και τον Νίκο Ταγαρά (υφ. Περιβάλλοντος) που έδωσαν θρησκευτικό όρκο, ο κ. Τσακλόγλου επέλεξε να δώσει πολιτικό όρκο. 

Η εικόνα του Πάνου Τσακλόγλου έδωσε τροφή στους χρήστες των social media που έσπευσαν να σχολιάσουν και να κάνουν χιούμορ! 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις