Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μπιγονσέ: Με Vrettos Vrettakos και Mary Katrantzou στο νέο της visual album

Μπιγονσέ: Με Vrettos Vrettakos και Mary ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η super star διάλεξε τους δυο διεθνείς ελληνες σχεδιαστές ανάμεσα σε άλλα κορυφαία ξένα labels

H 38χρονη τεξανή pop diva Μπιογιονσέ τίμησε την ελληνική μόδα στην super glam της εκδοχή, επιλέγοντας δυο εκθαμβωτικές couture δημιουργίες των διεθνούς φήμης ελλήνων σχεδιαστών Vrettos Vrettakos και Mary Katrantzou για το ολοκαίνουριο και ήδη πολύκροτο visual album της «Black is king». Τα δυο «δικά μας» brands που εδρεύουν στο Λονδίνο επιλέχθηκαν από τη δημιουργική ομάδα της star, ανάμεσα σε πολλά άλλα ρούχα με ηχηρές υπογραφές.

 

Συγκεκριμένα, η Μπιγιονσέ φόρεσε ένα ριγέ αστραφτερό μίνι Vrettos Vrettakos που καταλήγει σε κρόσια με ασορτί ψηλές μπότες. Με έμπνευση λαικά αφρικανικά μοτίβα και σπηλαιογραφίες, το φόρεμα είναι στις αποχρώσεις καφέ, μπλε royal, τιρκουάζ και πορτοκαλί του χαλκού και ονομάζεται «Crystal Africa».  Εχει κεντηθεί με 450.000 κρύσταλλα Swarovski, χρειάστηκε ενάμισι μήνα ειδικής χειροποίητης  επεξεργασίας και στις μπότες συνεργάστηκε η εταιρεία Tsakiris Mallas.

Ο Ελληνας σχεδιαστής μοιράστηκε το look της Beyoncé στο Instagram, εκδηλώνοντας την ευγνωμοσύνη του για αυτή την τιμή, αλλά και παρουσιάζοντας ένα σκίτσο του design του εντυπωσιακού φορέματος.

Από τη διάσημη και πολυβραβευμένη Mary Katrantzou επιλέχθηκε ένα πληθωρικό μάξι από τη συλλογή του περσινού χειμώνα γεμάτο πολύχρωμα, μεταξωτά βολάν. Η σχεδιάστρια δήλωσε στο Ιnstagram περήφανη που έγινε κομμάτι αυτής της επικής δουλειάς της Μπιγιονσέ.

 Σημειώνουμε πως τα ελληνικά brands συμμετέχουν στο άλμπουμε μαζί με ετικέτες Balmain, Valentino, Molly Goddard, Mugler, Mia Vesper, Tongoro, Confetti, Ashi Studio κ.α.  

Βασισμένη στην μουσική του «The Lion King» η παραγωγή φιλοξενεί διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Jay-Z, Kelly Rowland, Naomi Campbell,  Lupita Nyong’o, αλλά και ονόματα από τη Νιγηρία, την Γκάνα και το Καμερούν.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη μαύρη κοινότητα. Μετά το ξέσπασμα των διαδηλώσεων του κινήματος, Black Lives Matter, η Μπιγιονσέ υμνεί την αφρικανική κουλτούρα και ιστορία όχι μόνο μέσα από τη μουσική αλλά και μέσα από τη μόδα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View