Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγχαρητήρια του Επιμελητηρίου Αχαΐας στον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Συγχαρητήρια του Επιμελητηρίου Αχαΐας στ...

Στον κ. Χρήστο Μπούρα

Αναφορά στη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αχαΐας με το Πανεπιστήμιο Πατρών κάνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, στη συγχαρητήρια επιστολή του στον νέο Πρύτανη Χρήστο Μπούρα.

Αγαπητέ κ .Μπούρα,

Με την παρούσα σας εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα μας αλλά και εμού προσωπικώς, για την επιτυχή εκλογή σας στην θέση του Πρυτάνεως, του Πανεπιστημίου μας.

Όπως γνωρίζετε το Επιμελητήριο Αχαΐας, με την διπλή του ιδιότητα, αυτής του θεσμικού συμβούλου της πολιτείας και του εκπροσώπου του συνόλου του Επιχειρηματικού κόσμου σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, έχει μια σταθερή και στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιό μας. Καρπός αυτή της συνεργασίας, είναι η διοργάνωση της «έκθεσης καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας PATRAS IQ» που έχει σαν αφετηρία το 2012 με πρωτοβουλία των δύο φορέων μας.

Εκτός αυτού, η συνεργασία μας έχει διευρυνθεί με την από κοινού υλοποίηση Ευρωπαϊκών αλλά και Εθνικών προγραμμάτων, που στοχεύουν στην στήριξη κα ανάδειξη της καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα και όχι μόνο

Στα πλαίσια αυτά, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας όπως και των συνεργατών σας Αντιπρυτάνεων και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

 Πλάτων Μαρλαφέκας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις