Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός-Ινδία: 740 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Κορωνοϊός-Ινδία: 740 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Ξεπέρασαν τους 30.000 συνολικά

Συνολικά 740 θάνατοι καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ινδία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, ανεβάζοντας σε περισσότερους από 30.000 τον συνολικό αριθμό των νεκρών από COVID-19 σε όλη τη χώρα.

Η Ινδία ξεπέρασε τη Γαλλία όσον αφορά τον επίσημο αριθμό θανάτων που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό. Τώρα είναι η έκτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό θανάτων από COVID-19, μετά τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, τη Βρετανία, το Μεξικό και την Ιταλία, σύμφωνα με καταμέτρηση του AFP.

Οι ινδικές αρχές κατέγραψαν επίσης 49.310 νέα κρούσματα SARS-CoV-2 το 24ωρο που πέρασε, με τα οποία ανέρχεται σε σχεδόν 1,3 εκατομμύριο ο συνολικός αριθμός τους στην χώρα.

Πολλοί ειδικοί είναι ωστόσο πεπεισμένοι ότι λόγω του μικρού ποσοστού διαγνώσεων που γίνονται στην δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα του κόσμου, η κατάσταση εκεί είναι ίσως πολύ πιο σοβαρή.

Μελέτη για την ανάπτυξη αντισωμάτων στον πληθυσμό, την οποία έδωσε εντολή να γίνει η κυβέρνηση, έδειξε αυτήν την εβδομάδα ότι σχεδόν το ένα τέταρτο του πληθυσμού της πρωτεύουσας είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό, δηλαδή 40 φορές περισσότεροι από τον επίσημο αριθμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις