Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγχαρητήρια του Προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ Θανάση Πετρόπουλου στον νέο Πρύτανη του ΑΕΙ Πατρών

Συγχαρητήρια του Προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ Θαν...

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει

Σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα, ο πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, Θανάσης Πετρόπουλος αναφέρει τα εξής:

Κύριε Μπούρα,

 Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας θα ήθελα να σας εκφράσω  ειλικρινή και εγκάρδια  συγχαρητήρια, για την εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είμαι βέβαιος ότι η ακαδημαϊκότητα,  η αταλάντευτη πίστη στις δημοκρατικές  αξίες, το ήθος και η αποτελεσματικότητα, που διακρίνει εσάς  και τους νέους αντιπρυτάνεις κ. Δημόπουλο Παναγιώτη, Μαντζαβίνο Διονύση, Μαραγκό Μάρκο και Σκούρα Δημήτρη, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιτυχία του νέου πρυτανικού σχήματος.

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι το ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας,  θα είναι πάντα στη διάθεσή σας, προκειμένου με την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ μας, να συνεισφέρουμε στην υποστήριξη των γεωτεχνικών επιστημών, της τοπικής κοινωνίας και πρωτογενούς τομέα της χώρας μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις