Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της Γαλλικής κωμωδίας "Το Κλαμπ των Χωρισμένων", στο Ecali club

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της Γαλλικής...

Το φιλμ σε σκηνοθεσία του Μικαέλ Γιουν θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες από 23 Ιουλίου και θα το δούμε & στην Πάτρα

Ενόψει της εξόδου του φιλμ από τις 23 Ιουλίου 2020 στις αίθουσες, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 15 Ιουλίου στον υπέροχο χώρο του Ecali club, στην Αθήνα η επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης κωμωδίας του φετινού καλοκαιριού με τίτλο «Το Κλαμπ των Χωρισμένων».

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Ecali Club και η εταιρεία διανομής Rosebud.21 παρουσίασαν το Summer Cinema Premieres με την επίσημη πρεμιέρα του ξεκαρδιστικού φιλμ «Το Κλαμπ των Χωρισμένων - Divorce Club» σε σκηνοθεσία Μικαέλ Γιουν και σενάριο: Νταβίντ Ζιλκρεάστ, Μικαέλ Γιουν, Ματ Αλεξάντρ, Κλοντ Ζιντί, Σιρίλ Ντρου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αρνό Ντικρέ, Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμεζόν, Οντρέι Φλερό, Καρολίν Ανγκλάντ και ο ίδιος ο Μικαέλ Γιουν.

Διάρκεια: 108  λεπτά

Διανομή: Rosebud .21.

Την περασμένη Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 λοιπόν έστησαν, για μια και μόνο βραδιά, το πιο ξεχωριστό θερινό σινεμά της πόλης, παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων, οι οποίοι απόλαυσαν και γέλασαν με τις περιπέτειες του Μπεν μετά τον χωρισμό του.

Ποιος είπε ότι οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ; Ώρα να αναθεωρήσετε: το ξεκαρδιστικό, ξέφρενο «Κλαμπ των Χωρισμένων» σaς προσκαλεί να γίνετε μέλη του, για να ζήσετε έναν χωρισμό που δεν μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο - και που θα γράψει ιστορία!

Το φιλμ έχει τιμηθεί με το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Βραβείο Κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Alpes d’ Huez.

Μετά από 5 χρόνια γάμου, ο Μπεν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει οτι η πολυαγαπημένη σύζυγός του τον απατά και θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ενώ όλοι οι φίλοι τους μοιάζουν να παίρνουν το μέρος της και να τον εγκαταλείπουν κι αυτοί, ο Μπεν συναντάει τον Πάτρικ, παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο που έχει επίσης χωρίσει πρόσφατα. Μαθαίνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπεν, ο Πάτρικ τον προσκαλεί να μετακομίσει στο σπίτι του, μια πολυτελή μονοκατοικία με όλες τις ανέσεις.

Αλλά οι δύο συγκάτοικοι σύντομα βρίσκουν κι άλλη παρέα: άλλους διαζευγμένους, χωρισμένους και εργένηδες που αναζητούν κι αυτοί καταφύγιο. Με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο, η βίλα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα VIP κλαμπ όπου όλοι μπορούν να ...βουτήξουν πίσω στην εργένικη ζωή: να αποδεχτούν το πώς έχουν τα πράγματα πια στη ζωή τους, να νιώσουν ελεύθεροι και να περάσουν καλά. Το κλαμπ έχει ένα ιερό μότο: όχι ζευγάρια, όχι μπελάδες. Εξάλλου, όπως λένε, «η κύρια αιτία για διαζύγιο είναι ο γάμος!». Όμως, όταν ο Μπεν συναντήσει την όμορφη Μαριόν, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται…

Το φιλμ «Το Κλαμπ των Χωρισμένων» θα παίζεται από τις 23 Ιουλίου στους Ελληνικούς κινηματογράφους και περιμένουμε να το δούμε και στην Πάτρα.

Αναφορικά με τη βράβευση της στο Φεστιβάλ Alpes d’ Huez όπου τιμήθηκε με το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής και το Βραβείο Κριτικών 46χρονος Γάλλος σκηνοθέτης και ηθοποιός Michaël Youn είπε ότι, «η ταινία δεν προσποιείται ότι λέει κάτι βαρύγδουπο για την κοινωνία μας - αποδέχομαι πλήρως τον χαρακτηρισμό της ως μιας ατόφιας “ποπ κορν” κωμωδίας που σε ψυχαγωγεί. Και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις διακρίσεις με τέτοιου είδους πρότζεκτ. Αυτή η τριπλέτα που αναφέρατε -το κοινό, η κριτική επιτροπή και οι κριτικοί- είναι καταπληκτική, αν και, για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι αρκετό για μένα: τώρα θέλω να κόψουμε εισιτήρια, ειδικά σε μια τόσο περίπλοκη εποχή όπως αυτή που ζούμε. Τα τρόπαια φαίνονται όμορφα, αλλά έχουν νόημα μόνο αν συνοδεύονται και από την έγκριση του κοινού. Κι εμείς θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε - έχουν, άλλωστε, τόσα να ανακαλύψουν οι θεατές της ταινίας. Υπάρχουν τόσες ταινίες εκεί έξω τις οποίες αισθάνεσαι ότι έχεις δει πριν μπεις καν στην αίθουσα… Όμως εμείς έχουμε επιμελώς αποκαλύψει μόλις ένας μέρος της ταινίας - κι ελπίζω το κοινό να έχει τη λαχτάρα να ανακαλύψει το υπόλοιπο του παγόβουνου!».

Ανάμεσα στο κοινό της πρεμιέρας στο Ecali club ήταν ο Ζήνος Παναγιωτίδης της Rosebud.21, η Άντζελα Ευριπίδη, ο ηθοποιός Κώστας Αποστολίδης, κ.α.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Rosebud.21 & είναι Panoulis Photography.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight