Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη και συγκίνηση για τον Πατρινό κρεοπώλη Κώστα Μακρίδη

Θλίψη και συγκίνηση για τον Πατρινό κρεο...

Υπήρξε από τους πιο γνωστούς και καλούς επαγγελματίες κρεοπώλες της Πάτρας - Την παράδοση συνεχίζουν ο γιος και ο εγγονός του

Συγκίνηση και βαθιά θλίψη σκόρπισε η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας του συμπολίτη Κώστα Μακρίδη. Ο εκλιπών που έσβησε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2020  υπήρξε από τους παλιούς και γνωστότερους κρεοπώλες της Πάτρας. Είχε ξεκινήσει να δουλεύει μαζί με τα αδέλφια του και το πρώτο κρεοπωλείο ήταν στην οδό Παπαφλέσσα ενώ αργότερα μόνος του πλέον άνοιξε το κρεοπωλείο του επί της Δημητρίου Γούναρη στο ύψος των Υψηλών Αλωνίων. Στη συνέχεια το μετέφερε απέναντι στο σημείο κοντά στην οδό Σισσίνη όπου και συνέχισαν την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης ο γιος του Γιώργος Μακρίδης και τώρα ο εγγονός, Νίκος Μακρίδης διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα στα κρέατα όπως και τις καλές τιμές.

Ο Κώστας Μακρίδης που έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια, ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Μακρίδη και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιώργο, τον Βασιλάκη και τον Παναγιώτη (Τάκη). Είχε τη χαρά να είναι παππούς ενώ πρόλαβε να δει και δισέγγονα, το ένα εκ των οποίων έχει και το όνομα του, Κωνσταντίνος. Ο Κώστας Μακρίδης είχε χάσει την αγαπημένη σύζυγο του, Ιωάννα πριν περίπου δεκαπέντε χρόνια ενώ ένα ακόμα πλήγμα στην οικογένεια ήταν όταν είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα ένας από τους εγγονούς του.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πατραϊκή κοινωνία και στον επαγγελματικό κλάδο των κρεοπωλών. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στις 10.30 το πρωί στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλείκων.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις