Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έκανε πρεμιέρα το «The Booth» στο OPEN - ΒΙΝΤΕΟ

Έκανε πρεμιέρα το «The Booth» στο OPEN - ΒΙΝΤΕΟ

Με τις Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και την Κρυσταλλία Ρήγα

Ένας θάλαμος... εξομολογήσεων άνοιξε για τους τηλεθεατές από  το μεσημέρι της Δευτέρας στο OPEN, με τις Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και την Κρυσταλλία Ρήγα.

Ζωντανό, άμεσο, διαδραστικό και με πολύ χιούμορ, το «The Booth» έρχεται να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων. Τέσσερις γυναίκες που έχουμε αγαπήσει μέσα από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα αλλά και τη δυναμική τους παρουσία στα social media γίνονται η παρέα με την οποία οι τηλεθεατές θα μπορούν να συζητήσουν όλα όσα θα κουβέντιαζαν και με τους φίλους τους – φέρνοντας στο «τραπέζι» την αντικειμενική άποψη του «τρίτου» που μπορεί να δει τις καταστάσεις από απόσταση.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα επιστρατεύουν τη θετική τους διάθεση και από σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου και καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 14.50 μας περιμένουν στον δικό τους «θάλαμο», στο «The Booth».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight