Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Kanye West: Ο εκκεντρικός ράπερ που...ράβει κοστούμι για πρόεδρος των ΗΠΑ

Kanye West: Ο εκκεντρικός ράπερ που...ρά...

∆εν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που το ανακοινώνει. Μένει να φανεί εάν η τρίτη θα είναι και η φαρµακερή...

Κάνιε Γουεστ είναι παγκοσµίως γνωστός για πολλά. Οχι πάντοτε θετικά, αλλά η φήµη δεν έρχεται µόνη της, ούτε άλλωστε και τα χρήµατα… και από αυτά ο γνωστός παγκοσµίως καλλιτέχνης έχει πάρα πολλά. Ο γεννηµένος στις 8 Ιουνίου του 1977 στην Ατλάντα της Τζόρτζια και µεγαλωµένος στο Σικάγο ράπερ διαθέτει, µε βάση τα επίσηµα στοιχεία των φορολογικών Αρχών των ΗΠΑ, περιουσία που αγγίζει τα 1,3 δισεκατοµµύρια δολάρια. O Αµερικανός σταρ όµως έχει ακόµη έναν µύχιο πόθο: την πολιτική. Το «µαράζι» του κ. Γουέστ δεν είναι να γίνει ένας «απλός» γερουσιαστής… Στόχος του είναι η καρέκλα στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου. Από το 2016 έχει ανακοινώσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, τρεις φορές πως πολιτεύεται. Τις δύο από αυτές «τα µάζεψε» λίγες ηµέρες µετά την ανακοίνωση, µένει να φανεί εάν η τρίτη θα είναι και η… φαρµακερή.

Το 2016 ο Κάνιε είχε δηµοσίως τοποθετηθεί αποτολµώντας (όπως σε καθετί στη ζωή του) το µη αναµενόµενο, το να εµπλακεί όσο πιο ενεργά γίνεται στην πολιτική. Λίγες εβδοµάδες αργότερα είχε σπεύσει να τονίσει πως ίσως το ιδανικό διάστηµα για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ θα ήταν το 2020… Τον Οκτώβριο του 2018 ο Κάνιε προκαλούσε και πάλι αίσθηση µε τις πολιτικές του τοποθετήσεις. Ο διάσηµος µουσικός στήριξε µε πάθος τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, και µάλιστα φορώντας το «ξεχωριστό» κόκκινο καπέλο µε το µήνυµα «Κάνουµε την Αµερική σπουδαία ξανά» («Make America Great Again») µέσα στον Λευκό Οίκο και το Οβάλ Γραφείο είχε πολύωρη κατ’ ιδίαν συνάντηση µε τον Ντόναλντ Τραµπ.

Ο Κάνιε Γουεστ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκ...

Ο Κάνιε Γουεστ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου (Copyright: Ap Images

Κατά την τοποθέτησή του µετά την πολύωρη συνάντηση µε τον Αµερικανό πρόεδρο ο Κάνιε είχε µιλήσει «για πολλές διαστάσεις», «για το µεγαλείο του Αµερικανού προέδρου», αλλά είχε αποκαλύψει και ότι πάσχει από «διπολική διαταραχή»… Σε ερώτηση δηµοσιογράφων για το εάν θα τον ενδιέφερε κάποια στιγµή να καθίσει ο ίδιος στη θέση του προέδρου, ο Κάνιε µονολεκτικά είχε τονίσει «σαφώς», προκαλώντας και πάλι πάταγο στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην ίδια ερώτηση και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραµπ είχε πει πως ο Κάνιε θα µπορούσε κάλλιστα να γίνει πρόεδρος της χώρας. Τρεις εβδοµάδες µετά τη συγκεκριµένη συνάντηση, µέσω των λογαριασµών του είχε σπεύσει και πάλι να υπογραµµίσει πως δεν θα ασχοληθεί ξανά µε την πολιτική.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight