Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το "Scorpios" της Μυκόνου πρώτο στη λίστα των καλύτερων beach bars του πλανήτη

Το "Scorpios" της Μυκόνου πρώτ...

Σύμφωνα με το Condé Nast Traveller

Είναι εκείνη η ώρα που ο ήλιος αρχίζει να δύει και ο Dj Valeron παίζει το «Shine on you crazy diamond» των Pink Floyd σε ένα εκπληκτικό remix, που στον Scorpios της Μυκόνου ξεκινάει αυτή η μυσταγωγία του ηλιοβασιλέματος.

Το αναμφίβολα πιο in μέρος στο Νησί των Ανέμων φιγουράρει φέτος πρώτο, στην παραδοσιακή ετήσια λίστα με τα δέκα καλύτερα beach bars στον κόσμο, που δημοσιεύει το Condé Nast Traveller. Στο ρεπορτάζ ο Scorpios αναφέρεται σαν το beach bar που άναψε την σπίθα του διαφορετικού στη Μύκονο, όταν ξεκίνησε τη λειτουργιά του πριν από πέντε χρόνια.

Ήταν απλά ζήτημα χρόνου να «σαρώσει», οι ουρές στην είσοδο όταν είχε πάρτι ήταν ατέλειωτες, ενώ υπήρξε μέρα που κόλλησαν τα POS του από τη συνεχή χρήση! Η αγορά του από το Soho House το περασμένο καλοκαίρι, «μυρίζει» ήδη επέκταση στην Ίμπιζα και το Μαϊάμι γι΄αυτό το ethnic μικρό χωριό με τους μάγους και τους σαμάνους. Αυτούς που φροντίζουν να κάνουν μυσταγωγία το ηλιοβασίλεμα μαζί με ήχους που ξεκινάνε από τον Χατζιδάκι και φτάνουν στον William Orbit, μέσα σε ένα χώρο με μαξιλάρες, χαλιά και boho ατμόσφαιρα.

 

 

Μια ατμόσφαιρα εντελώς διαφορετική από αυτήν που βγάζει το Nammos στο Ντουμπάϊ, το αδερφάκι του beach bar που απογείωσε το νησί και έδειξε και σε άλλους τον δρόμο.

Ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ έστησαν μέσα στο Four Seasons ένα υψηλής αισθητικής seaside εστιατόριο, που έγινε must από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, προσελκύοντας εκατομμυριούχους από τα Εμιράτα και όχι μόνο.

Το παρών στο Nammos Dubai έδωσε ο σεΐχης του Ντουμπάι Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, αλλά και νεαροί πρίγκιπες που απολαμβάνουν τη luxury αισθητική του εστιατορίου και της παραλίας, ταξιδεύοντας νοερά στη Μύκονο.

Στην λίστα συμπεριλήφθηκαν μεταξύ άλλων το πανέμορφο Yamba στην παραλία της Μπολίνα στην Πορτογαλία,

το Gitano Beach στη μυθική Τουλούμ στο Μεξικό, το Potato Head Club στο Μπαλί και το εκπληκτικό La Reserve a la Plage στο Ραματουέλ της Γαλλίας το οποίο σχεδίασε ο πολύς Philippe Starck.

H Καραϊβική τέλος, εκπροσωπείται με το Sereno al Mare, ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Saint Barths που εντρυφεί ενδελεχώς στην Ιταλική κουζίνα, στους πελάτες του οποίου δεν συμπεριλαμβάνονται χυμώδεις καλλονές με μικροσκοπικά μπικίνι. Το κοινό του είναι άνθρωποι με ιδιαίτερη αισθητική που ξέρουν να απολαύσουν ένα σπαγκέτι αλ πομοντόρο, μαζί με ένα εξαιρετικό κρασί από την Τοσκάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight