Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Ράσελ Κρόου σε "Έκρηξη Θυμού" - Ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις ΗΠΑ

Ο Ράσελ Κρόου σε "Έκρηξη Θυμού"...

Στη χώρα μας το περιπετειώδες θρίλερ θα το δούμε από τις 17 Σεπτεμβρίου 2020 και μετά

Mε τις κινηματογραφικές πρεμιέρες στις ΗΠΑ έχει δημιουργηθεί μεγάλο μπέρδεμα και συνεχώς αλλάζουν ημερομηνίες νέες ταινίες που περιμένουν να βγουν στις αίθουσες όταν αυτές στην πλειονότητα τους ανοίξουν. Ένα από τα φιλμ που η ημερομηνία πρεμιέρας του πήγε πίσω μπρος είναι η «Έκρηξη Θυμού – Unhinged», ένα περιπετειώδες θρίλερ με πρωταγωνιστή τον αλλοτινό «Μονομάχο» Ράσελ Κρόου, βραβευμένο με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου το 2001 ακριβώς γι’ αυτό το φιλμ, τον «Μονομάχο – Gladiator» που στην Πάτρα είχε προβληθεί στο Ιντεάλ.

Η σκκηνοθεσία στην «Έκρηξη Θυμού» είναι του Ντέρικ Μπόρτε - Derrick Borte (American Dreamer) και πρωταγωνιστούν πλάι στον 56χρονο Νεοζηλανδό Ράσελ Κρόου, οι Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν (Child’s Play) και Κάρεν Πιστόριους.

Όταν μια μητέρα πατάει την κόρνα της την λάθος στιγμή σε ένα φανάρι θα ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η οργή ενός ανθρώπου (Κρόου) που νιώθει αόρατος και είναι αποφασισμένος να δώσει ένα μάθημα στην κοινωνία χρησιμοποιώντας την ίδια για παράδειγμα. Σε μια αδιάκοπη αναζήτηση όπου αυτός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, η ίδια πρέπει να βρει τη δύναμη να αντισταθεί όταν οι απειλές αρχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο της.

Το θρίλερ «Unhinged» ήδη έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα στο εξωτερικό ως η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα δοκιμάσει την τύχη της στις αίθουσες προβολής της Αμερικής στην μετά Covid-19 εποχή, αν και η κατάσταση στις ΗΠΑ με τα σχεδόν 50.000 κρούσματα ημερησίως κάθε άλλο παρά ευοίωνη φαντάζει.  

Το φιλμ ήταν να βγει 10 Ιουλίου και τελικά ξαναπήγε μπροστά στις 31 Ιουλίου 2020.

Στη χώρα μας το «Unhinged» πρόκειται να το δούμε σε διανομή της Tanweer, στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 και αναμένεται να το έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Το σενάριο έγραψε ο Carl Ellsworth (Disturbia, Red Eye) & παραγωγός είναι η Lisa Ellzey (Warrior, Kingdom of Heaven).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture