Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η απάντηση του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού για τις 2 εργαζόμενες

Πάτρα: Η απάντηση του Προέδρου του Κοινω...

Στις παρατάξεις Γρ. Αλεξόπουλου και Ν. Παπαδημάτου

"Με ανακοινώσεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ, μέσα από ένα όργιο παραπληροφόρησης και παραποίησης της πραγματικότητας, κουνούν το δάχτυλο στην Δημοτική Αρχή, που χρόνια ολόκληρα, έχει δώσει πραγματικές μάχες, μαζί με τους εργαζόμενους, για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζομένων στον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα", αναφέρει ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Θεόδωρος Τουλγαρίδης και συνεχίζει:

"Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θεωρώντας υποχρέωσή μας βρεθήκαμε στα Δικαστήρια, για να υπερασπιστούμε τις δύο εργαζόμενες του Οργανισμού, στην συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει γιατί οι νόμοι που ψήφισαν τα κόμματά σας τους στερούν την εργασία τους.

Ως Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο, βρέθηκα δίπλα στις εργαζόμενες και ζήτησα από το Δικαστήριο να καταθέσω υπέρ τους. Σε αντίθεση με τους επικεφαλής των παρατάξεων Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ και των υπολοίπων συμμάχων τους, που για πολλοστή φορά, έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Οι αντεργατικοί νόμοι, που ψήφισαν τα κόμματά σας κύριοι, απολύουν τους συμβασιούχους, απαγορεύουν τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και την μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Ο Κώστας Πελετίδης και η Δημοτική Αρχή, είναι παντού παρόντες, σε όλες τις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων. Δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε ίδιοι.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου γνωρίζουν πολύ καλά από την πείρα τους, ότι οι Δημοτικές Αρχές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., απέλυαν κατά εκατοντάδες τους εργαζόμενους.

Κατανοούμε την δύσκολη θέση που έχετε βρεθεί γιατί απουσιάζατε για μια ακόμα φορά από την μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση της περασμένης Κυριακής, όπου χιλιάδες συνδημότες μας πορεύτηκαν με αγωνιστικότητα μέσα στο κατακαλόκαιρο από την Πάτρα μέχρι το Ρίο, για την υπογειοποίηση του τρένου.

Η εχθρότητά σας απέναντι στον λαό που αγωνίζεται και την Δημοτική Αρχή που είναι στην πρώτη γραμμή, δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε με «χορηγίες» και «μπουγαδοκόφινα», ούτε με συκοφαντίες.

Όσα ψέματα και να επιστρατεύσετε, δεν μπορείτε πια να κοροϊδέψετε κανέναν!

Ο λαός, σας έχει πάρει είδηση κι έχει καταλάβει, ότι το μόνο που σας απασχολεί και που σας ενώνει, είναι το πώς θα εμποδίσετε το φιλολαϊκό έργο της Δημοτικής Αρχής και πώς θα συκοφαντήσετε την συνεπή μας στάση, υπέρ του Πατραϊκού λαού".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις