Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δημόσια έκκληση για μάρτυρες σε τροχαίο ατύχημα

Πάτρα: Δημόσια έκκληση για μάρτυρες σε τ...

Πριν περίπου 1 μήνα διερχόμενη μοτοσυκλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά πεζό άνδρα, ο οποίος διέσχιζε την Πατρών - Κλάους

Αναγνώστρια του thebest.gr μας έστειλε μήνυμα με το οποίο απευθύνει έκκληση σε τυχόν μάρτυρες που είδαν το ατύχημα που συνέβη πριν περίπου ένα μήνα, την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 που ήταν του Αγίου Πνεύματος, μεταξύ 12:10- 12:15 μ.μ. επί της οδού Πατρών Κλάους 238, έξωθεν του καταστήματος Χωριάτικο, στην Πάτρα, να βοηθήσουν δίνοντας στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα μία διερχόμενη μοτοσυκλέτα, με κατεύθυνση πορείας από κόμβο Κούκου προς οδό Αριστοτέλους, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον Αντώνιο Αναστασόπουλο του Δημητρίου, κάτοικο Πετρωτού, ο οποίος διέσχιζε την οδό Πατρών – Κλάους πεζός. Έως τώρα, οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Η οικογένεια του κ. Αναστασόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, απευθύνει έκκληση σε όποιον έτυχε να βρίσκεται στο σημείο του ατυχήματος ή διαθέτει οποιοδήποτε συναφές -με το περιστατικό- στοιχείο, να επικοινωνήσει μαζί της. Ζητούνται αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος οι οποίοι βρίσκονταν την στιγμή εκείνη στο κατάστημα Χωριάτικο ή οδηγοί άλλων αυτοκινήτων που τυχόν διέρχονταν από το σημείο την στιγμή εκείνη ώστε να δώσουν στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος. Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη, ώστε τεκμηριωμένα να διαφωτιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Η σύζυγος, Κωνσταντίνα Μαντά – Αναστασοπούλου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987 207363 (άλλως στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Πατρών).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις