Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη Μύκονο η Αντριάνα Λίμα και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Στη Μύκονο η Αντριάνα Λίμα και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Τα όμορφα κορίτσια της Victoria's Secret στο «νησί των ανέμων»

Τα πανέμορφα κορίτσια της Victoria's Secret η Αντριάνα Λίμα και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, επέλεξαν τη Μύκονο ως σταθμό των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Πριν λίγο καιρό κατέφθασε με ιδιωτική πτήση στο αεροδρόμιο της Μυκόνου η Αντριάνα Λίμα. Συνοδευόταν από δύο φίλες της και έμενε σε ιδιωτική βίλα. Η Αντριάνα Λίμα ξεκουράστηκε στο νησί των ανέμων, αλλά και δούλεψε, αφού εκεί έκανε φωτογράφηση

Για ιντερνετικό promotion γνωστής εταιρείας ρούχων. Έμενε τις περισσότερες ώρες κλεισμένη με την παρέα της στην βίλα (αρκετές χιλιάδες ευρώ της στοίχισε η κάθε ημέρα διαμονής) απολαμβάνοντας πολύωρη ηλιοθεραπεία αλλά και μπάνια στην πισίνα. Δύο βράδια βγήκε για περίπατο και επισκέφθηκε κάποιο από τα γνωστά στέκια της χώρας χωρίς όμως να την αντιληφθεί κανείς. Φρόντιζε άλλωστε να φορά καπέλο - έστω κι αν ήταν βράδυ - προκειμένου να αποφύγει τους φωτογράφους, πράγμα που τελικά πέτυχε.

Με ιδιωτική πτήση από την Γαλλία έφτασε στην Μύκονο και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Γερμανό ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ. Η Βραζιλιάνα καλλονή, το κορίτσι της Victoria’s Secret θα μείνει μια εβδομάδα στο νησί επιλέγοντας να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του αγαπημένου της πολυτελούς ξενοδοχείου Cavo Tagoo και μιας ιδιωτικής βίλας. Συντροφιά με την επί χρόνια φίλη της Σούλα Λιάκου, ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo, απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα από την βεράντα του διεθνούς εστιατορίου Zuma που μόλις άνοιξε στο Cavo Tagoo.

 

Στιγμές χαλάρωσης για την Αντριάνα Λίμα

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight