Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Συγκίνηση για τον Νικ Κορντέρο, σταρ του Μπρόντγουεϊ που έχασε τη μάχη με τον Covid-19

Συγκίνηση για τον Νικ Κορντέρο, σταρ του...

Ήταν μόλις 41 ετών - Είχε προταθεί για το θεατρικό βραβείο Τόνι

Μετά από τρεις μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες και άνισης μάχης με τον κορωνοϊό, ο ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ, Νικ Κορντέρο νικήθηκε και έφυγε από τη ζωή στα 41 του μόλις χρόνια & ο τραγικός θάνατός του έρχεται να μας θυμίσει τη μεγάλη απειλή μιας πανδημίας που δεν έχει σταματήσει.

Τα άσχημα νέα του θανάτου του Νικ Κορντέρο έκανε γνωστά η σύζυγός του μέσα από το Instagram, όπως γράφει το flix.gr. Ο Νικ Κορντέρο ήταν διάσημος για τη συμμετοχή του στο «Bullets Over Broadway», για το οποίο είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για το θεατρικό βραβείο Tony. Στην ίδια παράσταση γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του, που επίσης έπαιζε, και τρία χρόνια αργότερα, το 2017, παντρεύτηκαν. Ο Κορντέρο είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια των σειρών «Blue Bloods» και «Law & Order: Special Victims Unit».

Όπως έγραψε συγκινημένη η σύζυγος του στο instagram, "ο Θεός έχει έναν ακόμα άγγελο στο πλάι του τώρα, τον αγαπημένο άνδρα μου που έσβησε το πρωί".

Ο Νικ Κορντέρο εισήχθη σε κλινική στο Λος Άντζελες στα τέλη Μαρτίου με συμπτώματα πνευμονίας. Το πρώτο τεστ που έκανε για κορωνοϊό είχε βγει αρνητικό. Το δεύτερο τεστ στο οποίο υπεβλήθη, έδειξε ότι είχε νοσήσει τελικά από τον μεταδοτικό και θανατηφόρο ιό. Μέσα σε αυτές τις 13 βδομάδες νοσηλείας του ο Κορντέρο αντιμετώπισε αρκετές επιπλοκές της νόσου, όπως ακρωτηριασμό ποδιού, λοιμώξεις στους πνεύμονες, ενώ του εισήγαγαν και βηματοδότη.

Κατά καιρούς, υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του, ωστόσο οι επιπλοκές ήταν τέτοιες που δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστούν. Για κάποιο καιρό βρέθηκε και σε κώμα και τον Μάιο επανήλθε, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει, κυρίως λόγω της σημαντικής απώλειας βάρους και της μυικής ατροφίας.

Τον Νικ Κορντέρο αποχαιρετούν τις τελευταίες ώρες φίλοι και συνεργάτες του, όπως ο Ζακ Μπραφ, η Φλόρενς Πιου και άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture