Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Κ. Μάρκου φέρνει στη Βουλή την επίθεση Γεωργιάδη κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη

Ο Κ. Μάρκου φέρνει στη Βουλή την επίθεση...

Επίκαιρη ερώτηση από τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Την προστασία των εισαγγελικών λειτουργών γενικότερα και των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς ζητεί ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μάρκου, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνει στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κων. Τσιάρα.

Ο βουλευτής καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης να ενημερώσει τη Βουλή εάν «συνιστά παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από τον υπουργό Ανάπτυξης η κατηγορία που εκτόξευσε σε βάρος της εισαγγελέως κατά τη Διαφθοράς κ. Ελένης Τουλουπάκη περί "κατάχρησης εξουσίας" και "παραβίασης του Συντάγματος" και η εκτίμησή του ότι η εισαγγελική λειτουργός που τον ερευνά πρέπει "να μπει στη φυλακή για πολλά έτη", καθώς επίσης, και ο κ. Τσιάρας, ως αρμόδιος υπουργός, έχει αντιληφθεί οποιαδήποτε παράνομη πράξη της κ. εισαγγελέως, όπως αυτές που αναφέρει ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης καλείται, εξάλλου, να ενημερώσει τη Βουλή πώς προτίθεται να προστατεύσει τους εισαγγελείς γενικά και τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς ειδικότερα, από την απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων τους, «τη στιγμή που εκπρόσωποι της εκτελεστικής εξουσίας, όπως ο συγκεκριμένος υπουργός, προβαίνουν σε τέτοιες πρωτοφανείς για την πολιτική ζωή της χώρας δηλώσεις».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις