Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σούζι Μένκες αποχωρεί από την Vogue International

Η Σούζι Μένκες αποχωρεί από την Vogue In...

Η Μένκες θα εγκαταλείψει επίσημα τη Vogue International τον Οκτώβριο

Η Σούζι Μένκες αποχωρεί από τον ρόλο της ως συντάκτρια της Vogue International. Η Βρετανίδα δημοσιογράφος και κριτικός μόδας, δήλωσε στο Business of Fashion ότι «είναι ώρα για μια νέα περιπέτεια» και χαρακτήρισε το τρέχον πολιτιστικό κλίμα ως ώρα προβληματισμού.

Η Μένκες πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να «γράφει, να δημοσιεύει, να ηχογραφεί και να ενώνει τη βιομηχανία» στο website της και μέσω Instagram, όπου έχει περισσότερους από 500.000 ακόλουθους.

Ως συνέπεια της αποχώρησης της Μένκες, ο Condé Nast International ακυρώνει το ετήσιο συνέδριο Condé Nast Luxury Conference, εκδήλωση της οποίας ήταν επικεφαλής τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τα άρθρα της δημοσιεύονταν σε 21 διεθνείς εκδόσεις της Vogue και μεταφράζονταν σε 15 γλώσσες.

Ως μία από τις πιο υψηλού προφίλ και ανεξάρτητες φωνές της μόδας, η Σούζι Μένκες ήταν μία από τις γνωστές δημοσιογράφους της Vogue. Πριν από την προσχώρηση στον Condé Nast International, πέρασε 26 χρόνια στην International Herald Tribune, τώρα International New York Times, όπου αναδείχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες δημοσιογράφους και κριτικούς που κάλυπταν τον κλάδο της μόδας.

Η Μένκες θα εγκαταλείψει επίσημα τη Vogue International τον Οκτώβριο. Πριν από την αποχώρηση θα καλύψει τις προσεχείς επιδείξεις μόδας, διαδικτυακές ή φυσικές, των συλλογών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 τον Σεπτέμβριο.

Τα σχόλιο της Μένκες τις δεκαετίες της ως κριτικός μόδας είναι θρυλικές. Της απαγορεύτηκε να είναι παρούσα στις επιδείξεις μόδας του LVMH το 2001 για την κριτική της. Συνεισφέροντας ως αρθρογράφος στο περιοδικό T των New York Times, η δημοσιογράφος έγραψε επίσης επικριτικά σχόλια για τους bloggers μόδας το 2013, αποκαλώντας τους «τσίρκο μόδας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight