Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Δημοτικός κινηματογράφος Δάφνη μετράει τ’ αστέρια …ξανά

Ο Δημοτικός κινηματογράφος Δάφνη μετράει...

Ανοίγει τις πύλες του 3 Ιουλίου 2020 με την ταινία «Μέχρι ο γάμος να μας μεθύσει»

Μετά από μία μικρή διακοπή, απαραίτητη για ανακαίνιση, καινούργια μηχανήματα ήχου & εικόνας, ο Δημοτικός κινηματογράφος Cine Δάφνη στην Αθήνα ανοίγει ξανά τις πόρτες και την οθόνη της, για να υποδεχθεί τους κατοίκους της Δάφνης, του Υμηττού και όχι μόνο.

Η Weird Wave, η εταιρία διανομής ανεξάρτητων ταινιών, απ’ όλα τα μεγάλα φεστιβάλ του κόσμου, μετά τους χειμερινούς κινηματογράφους Άστορ και Ανδόρα και του θερινούς Στέλλα και Κάρμεν, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, αναλαμβάνει και τη διαχείριση του θερινού Δημοτικού κινηματογράφου Δάφνη και εγγυάται την προβολή ταινιών υψηλού επιπέδου, με πολλά αφιερώματα σε σπουδαίους σκηνοθέτες και φυσικά με πολλές καλοκαιρινές κωμωδίες.

Το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Cine Δάφνη ξεκινά την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 με την ταινία «Μέχρι ο γάμος να μας μεθύσει» με τον νέο σταρ του ισπανικού σινεμά Άλεξ Γκαρσία και την Μπελέν Κουέστα από το τηλεοπτικό Casa De Papel σε μια καλοκαιρινή αισθηματική κωμωδία.

CINE ΔΑΦΝΗ Δημοτικός Κινηματογράφος στην οδό Ηλιουπόλεως 77 & Ηλία Ηλιού 28  Δάφνη, Μετρό Αγ. Ιωάννης & Δάφνη, τηλ. 210 9761876.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture