Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 2 Ιουλίου έρχεται η Ισπανική αισθηματική κωμωδία "Μέχρι Ο Γάμος Να Μας Μεθύσει"

Στις 2 Ιουλίου έρχεται η Ισπανική αισθημ...

Πρωταγωνιστεί ο γοητευτικός Ισπανός ηθοποιός Άλεξ Γκαρσία

“Τι θα γινόταν αν έπρεπε να οργανώσεις τον γάμο του αγαπημένου σου και η νύφη δεν ήσουν εσύ;”. Αυτό είναι το θέμα της αισθηματικής κωμωδίας από την Ισπανία με τίτλο «Μέχρι ο Γάμος να μας Μεθύσει - Hasta que la boda nos separe», του Ντάνι ντε λα Ορντέν - Dani de la Orden που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου 2020 στα Ελληνικά θερινά σινεμά σε διανομή της Weird Wave.

Η Μαρίνα είναι τριάντα χρονών και μια πολύ πετυχημένη διοργανώτρια γάμων. Σε αντίθεση όμως με τους πελάτες της, η Μαρίνα προτιμάει μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Μέχρι τη νύχτα που ερωτεύεται τον Κάρλος. Το πρόβλημα στην ιστορία μας δεν είναι μόνο ότι ο Κάρλος ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά ότι η αραβωνιαστικιά του είναι παιδική φιλή της Μαρίνα... Τα ευτράπελα θα ξεκινήσουν όταν της ζητήσουν να είναι αυτή που θα οργανώσει τον γάμο τους.

Ο νέος σταρ του ισπανικού σινεμά, Άλεξ Γκαρσία και η Μπελέν Κουέστα από την πολύ δημοφιλή σειρά “Casa De Papel” πρωταγωνιστούν σε μια καλοκαιρινή αισθηματική κωμωδία

«The Wedding Unplanner», Ισπανικής παραγωγής 2020.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Πρωταγωνιστούν: Μπελέν Κουέστα, Άλεξ Γκαρσία, Σίλβια Αλόνσο.

Διανομή: Weird Wave

Ενδεχομένως το φιλμ να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

O 38χρονος Álex García έχει γεννηθεί στα Κανάρια Νησιά και είναι ιδιαίτερα γνωστός για το ρόλο του στην ταινία «The Bride» του 2015, σε σκηνοθεσία Paula Ortiz. Για το φιλμ αυτό προτάθηκε για το Ισπανικό βραβείο Goya Award ως καλύτερος νέος ηθοποιός.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture