Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματίες στη Γούναρη και Σισίνη -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματίες στη Γούναρη...

Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς σημειώθηκε νωρίτερα, γύρω στις 2 το μεσημέρι στη Δημητρίου Γούναρη και Σισσίνη, ένα δύσκολο σημείο καθώς παρά τα παράπονα και τις συλλογές υπογραφές των περιοίκων, δεν έχει μπει φωτεινός σηματοδότης.

ΙΧ αυτοκίνητο χρώματος λευκού που ερχόταν σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Σισσίνη και επιχείρησε να περάσει τη Γούναρη, συγκρούστηκε με δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο νεαρός οδηγός του δικύκλου και η νεαρή συνεπιβάτιδά του. Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την παραλαβή των τραυματιών, τους οποίους και μετέφεραν για τις πρώτες βοήθειες, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Ο Άγιος Ανδρέας που εφημερεύει.

Από τα δύο παιδιά, περισσότερο χτύπησε το αγόρι, στο οποίο οι τραυματιοφορείς φόρεσαν κολάρο στο λαιμό, κατά την διακομιδή του.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι στο σημείο δεν υπάρχει δυστυχώς φανάρι για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να γίνονται τροχαία.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και πολύς κόσμος έσπευσε να βοηθήσει τους τραυματίες. Η κοπέλα που επέβαινε στο μηχανάκι είχε τρομάξει και είχε βάλει τα κλάματα ιδιαίτερα τη στιγμή που το αθενοφόρο έπαιρνε τον νεαρό οδηγό του δίκυκλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις