Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: 51χρονος από την Σταμνά φέρεται να έβαζε φωτιές

Μεσολόγγι: 51χρονος από την Σταμνά φέρετ...

Πώς η Ασφάλεια Μεσολογγίου έφτασε σε χρόνο Ρεκόρ στα ίχνη του

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τμήμα ασφάλειας Μεσολογγίου αφού κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να εξιχνιάσει 2 υποθέσεις που απασχολούν τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία του δήμου Μεσολογγίου και όχι μόνο!

Πρόκειται για την  εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ,  το οποίο ανήκει στη μητέρα του τ. Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας Παυσανία Παπαγεωργίου και την  πυρκαγιά στο αρχοντικό του αείμνηστου Παυσανία Κατσώτα στην Σταμνά. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε επίσης τα ξημερώματα της Τρίτης και παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών  το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι άνδρες της ασφάλειας Μεσολογγίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agriniosite.gr  αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες που συνέλεξαν  και εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός ότι η ιδιοκτήτης του ΙΧ έχει συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του “Αρχοντικού Κατσώτα”  στη Σταμνά, και πως οι δύο εμπρησμοί  έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα, κατάφεραν  να φτάσουν κοντά στα ίχνη του δράστη.

Με μεθοδικότητα και σχέδιο εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του agriniosite.gr, φέρεται να ήταν αυτός που έβαλε τις φωτιές, μιας και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα άνδρα 51 χρόνων κάτοικο Σταμνάς Μεσολογγίου  ο οποίος λέγεται πως είχε προηγούμενα με την μητέρα του τ. Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας Παυσανία Παπαγεωργίου. Ο δράστης σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις