Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ημερίδα της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών την Τρίτη στο Επιμελητήριο

Ημερίδα της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφ...

Η εκδήλωση αφορά στην «Κατάρτιση & Πιστοποίηση Γνώσεων & Δεξιοτήτων εργαζομένων στον Τομέα των Επιβατικών & Εμπορευματικών Χερσαίων Μεταφορών»

Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (Ο.Σ.Μ.Ε.) καλεί την Τρίτη 30/6/2020 στις 6 το απόγευμα, τα μέλη της και κάθε ενδιαφερόμενο, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58)  σε ενημερωτική εκδήλωση για την Πράξη «Κατάρτιση & Πιστοποίηση Γνώσεων & Δεξιοτήτων εργαζομένων στον Τομέα των Επιβατικών & Εμπορευματικών Χερσαίων Μεταφορών» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το έργο υλοποιείται και στις 13 περιφέρειες της χώρας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: Διαχείριση επιβατικού κοινού και οργάνωση μεταφορικού έργου και την πιστοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων και δεξιοτήτων στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024.

Ωφελούμενοι της Πράξης είναι 700 εργαζόμενοι (με σχέση εξαρτημένης εργασίας) σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης), ή  εποχικά εργαζόμενοι.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης των Αιτήσεων της Ο.Σ.Μ.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://katartisi.osme.org.gr/ μέχρι και την Πέμπτη  30/7/2020.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι στόχοι και τα αναμενόμενα αποτελέσματα του έργου, οι ενέργειες Κατάρτισης και πιστοποίησης, η διαδικασία και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψήφιων ωφελούμενων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις