Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στο "Respect" η Τζένιφερ Χάντσον ερμηνεύει την Αρίθα Φράνκλιν

Στο "Respect" η Τζένιφερ Χάντσ...

Ήδη συζητείται η ερμηνεία της για βραβείο Όσκαρ

Νέο τρέιλερ και φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική βιογραφία της αλησμόνητης «βασίλισσας της σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν (1942-2018).

Το φιλμ έχει τίτλο «Respect» από την μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας, την οποία και υποδύεται η 38χρονη Τζένιφερ Χάντσον που ήταν και προσωπική επιλογή της ίδιας της Αρίθα Φράνκλιν πριν το θάνατό της (έφυγε από τη ζωή 16 Αυγούστου του 2018 σε ηλικία 76 ετών). Η ταλαντούχα Τζένιφερ Χάντσον δεν χρειάζεται να αποδείξει πως είναι η ιδανική για να ενσαρκώσει τη μεγαλύτερη όλων σε ένα ρόλο που είναι σίγουρο πως θα της εξασφαλίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ και ίσως και ένα δεύτερο χρυσό αγαλματάκι για την ίδια, μετά το βραβείο Όσκαρ καλύτερου β' γυναικείου ρόλου που είχε κερδίσει το 2006 για το «Dreamgirls».

«Ελπίζω να την έχω αποδώσει πιστά - να με βλέπει από ψηλά και να είναι περήφανη. Ημουν τρομοκρατημένη. Υπηρέτησα το ρόλο ταπεινά και με φοβερή ευγνωμοσύνη...», έχει δηλώσει η Χάντσον που στο νέο τρέιλερ του «Respect» αποκαλύπτει λίγη από την πρόζα που φέρνει στο προσκήνιο μια γυναίκα της εποχής της, δυναμική και έτοιμη να διεκδικήσει το δικό της χώρο στον κόσμο της μουσικής, όπως γράφει το flix.gr. Μαζί με την Τζένιφερ Χάντσον στο «Respect» της Λισλ Τόμι (στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο) πρωταγωνιστούν ακόμη οι Φόρεστ Γουιτάκερ (ερμηνεύει τον πατέρα της Φράνκλιν), Μάρλον Γουάιανς (τον πρώτο της σύζυγο, Τεντ Γουάιτ), Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (στον ρόλο της Νταϊάνα Γουάσινγκτον), Μαρκ Μάρον (ως ο παραγωγός της Atlantic Records, Τζέρι Γουέξλερ).

Το «Respect» έχει πάντως και τηλεοπτικό αντίζηλο, αφού είναι έτοιμο και το «Genius Aretha» παραγωγής του National Geographic (ανήκει στον επόμενο κύκλο «Genius» του καναλιού) με πρωταγωνίστρια τη σπουδαία μαύρη ηθοποιό Σίνθια Ερίβο (ήταν υποψήφια φέτος για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το «Harriet»). Η πρεμιέρα από το National Geographic αναβλήθηκε λόγω του Covid-19.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture