Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Απόψε στο θερινό σινεμά της ΚΝΕ, το φιλμ "Ο Επαναστάτης"

Απόψε στο θερινό σινεμά της ΚΝΕ, το φιλμ...

Στις 21.30 στο Λαϊκό Θεατράκι στη Γερμανού, στην Πάτρα

Με μία πρόσφατη ταινία, Αμερικανικής παραγωγής του 2016, συνεχίζονται απόψε Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, στις 9.30 το βράδυ, στο λαϊκό θεατράκι στη Γερμανού και Ηλείας, στην Πάτρα, οι προβολές του δωρεάν σινεμά της ΚΝΕ. Πρόκειται για την ταινία «Free State of Jones - Ο Επαναστάτης», μία δραματική ταινία εποχής, διάρκειας 139 λεπτών σε σκηνοθεσία Γκάρι Ρος με τους Μάθιου ΜακΚόναχι, Γκούγκου Μπάθα - Ρο, Κέρι Ράσελ, Mahershala Ali.

Απηυδισμένος από τις ωμότητες του εμφυλίου, ο Νιούτον Νάιτ λιποτακτεί από το στρατό των Νοτίων και μαζί με τους αγρότες και σκλάβους της κομητείας Τζόουνς του Μισισιπή οργανώνουν έναν επαναστατικό στρατό που πολεμά υπέρ της Ένωσης.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αγωνίζεται ηρωικά για να κάνει πιστευτά τα κατορθώματα μιας –αλά «Κλασικά Εικονογραφημένα»– περιγραφικής ιστορικής βιογραφίας, είχε γράψει το «Αθηνόραμα».

Το φιλμ είχε κάνει εισπράξεις 25 εκατ. δολαρίων.

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου το πρόγραμμα θερινών προβολών της ΚΝΕ επιφυλάσσει για τους μικρούς μας φίλους την ταινία «Ice Age – Η Εποχή των παγετώνων», παραγωγής 2002 σε σκηνοθεσία Κρις Γουέτζ. Τέλος όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, εκ παραδρομής ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν οι προβολές των παιδικών ταινιών Megamind (8/7) και Shrek (22/7). Αντί για αυτές, θα προβληθούν άλλες ταινίες κινουμένων σχεδίων για παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture