Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρωσία-κορωνοϊός: Στη χώρα καταγράφηκε ο χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων εδώ και 2 μήνες!

Ρωσία-κορωνοϊός: Στη χώρα καταγράφηκε ο ...

Σύμφωνα με τις αρχές

Στις 6.719 έφθασε ο αριθμός των κρουσμάτων που καταγράφηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των κρουσμάτων για τέταρτη συνεχή ημέρα είναι κάτω από 7.000, δηλαδή η ποσοστιαία αύξηση δεν υπερβαίνει το 1,1%. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην χώρα έχει φθάσει τις 641.156, ενώ την παρούσα στιγμή τα ενεργά κρούσματα, δηλαδή όσοι συνεχίζουν την θεραπεία, ανέρχονται σε 228.560.

Στην Μόσχα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έχει φθάσει τις 220.853, εκ των οποίων 68.990 εξακολουθούν να νοσηλεύονται (31%). Ο αριθμός των ασθενών που έχουν πάρει εξιτήριο στην ρωσική πρωτεύουσα έχει φθάσει τις 148.102 άτομα και υπερέβη το 67% των κρουσμάτων.

Συνολικά στην Ρωσία έχουν αναρρώσει 403.430 ασθενείς, που αποτελούν το 63% του συνόλου των μολυσθέντων από τον κορωνοϊό.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο πέθαναν 93 άτομα, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έχει φθάσει τις 9.166, ποσοστό 1,43% επί του συνολικού αριθμούς των κρουσμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις