Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι είπε η Εύα Καϊλή όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον γοητευτικό Ιταλό Φραντζέσκο Τζόρτζι

Τι είπε η Εύα Καϊλή όταν ρωτήθηκε για τη...

Τι είπε για τον ανιψιό της και τα πολιτικά της σχέδια

Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή μιλά στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη και για την ανάγκη μετεξέλιξης του κόμματός της, τονίζοντας πως «οφείλουμε να προετοιμάσουμε μια σύγχρονη πολιτική ατζέντα»,  σχολιάζει και τις φήμες που την εμφανίζουν ερωτευμένη, με τον γοητευτικο Ιταλό Φραντζέσκο Τζόρτζι ενώ αποκαλύπτει τι καινούργιο έκανε στην καραντίνα: «Babysitting στον ανιψιό μου».

Πώς βλέπετε το συνεχές φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πολιτικό σας χώρο;

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη ανήκει στη λαϊκιστική περιθωριακή ομάδα της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, με μόλις 39 μέλη. Δεν κατάφερε να αποκτήσει καμία σχέση με την ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, παρά τις προσπάθειες να καπηλευτεί με ξεδιάντροπο τρόπο ακόμα και την ονομασία της ομάδας μας στην Ε.Ε. Η προοδευτική συμμαχία σοσιαλιστών και δημοκρατών του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι σταθερά προσηλωμένη στον ευρωπαϊκό δρόμο και δεν είναι με την Ευρώπη αλά καρτ. Τώρα, όσον αφορά την ελληνική πολιτική σκηνή, βλέπω μονομερείς κινήσεις χωρίς αντίκρισμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει στους κόλπους του ό,τι παραπεταμένο και ξεχασμένο είχε η ελληνική πολιτική σκηνή και, ειδικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας.

Η επιστροφή στην εγχώρια πολιτική σκηνή είναι στα σχέδιά σας; Ή, μήπως, στη δημοσιογραφία;
Προς το παρόν, είμαι προσηλωμένη στο έργο μου στην Ευρωβουλή, στην οποία έχω εκλεγεί από τους Ελληνες πολίτες. Δουλεύω πάντα για την Ελλάδα και τους Ελληνες μέσα σε μια ευρωπαϊκή οικογένεια.

Σας είδαμε με νέο έρωτα. Θα φάμε κουφέτα; Οι φήμες λένε ότι πρόκειται να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.
Η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή δεν ήταν ποτέ κάτι που επιδίωξα. Αντιθέτως, έχω υποστεί τις συνέπειες που μπορεί να έχει, καθώς αλλάζει τη δυναμική μιας σχέσης. Παραμένω δημόσιο πρόσωπο ως πολιτικός, οπότε αν ή όταν επισημοποιηθεί μια σχέση αυτό δεν μπορεί, ούτε χρειάζεται να παραμείνει κρυφό.

Τι ρόλο παίζει στην πολιτική σας δράση η οικογένειά σας;
Η οικογένειά μου με έχει στηρίξει σε όλες μου τις αποφάσεις και επιλογές, και μάλιστα έχει συμβάλει σε κάθε μου επιτυχία. Η αδελφή μου ειδικά ήταν δίπλα μου στα πιο δύσκολα, να με συμβουλεύει σε κάθε πολιτική μου κίνηση. Είμαι τυχερή που μαζί με τους γονείς μου άντεξαν και στήριξαν την έκθεσή μου στην πολιτική.

Βρυξέλλες ή Θεσσαλονίκη;
Σαφέστατα Θεσσαλονίκη. Αυτή η πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι μαγική, με την ατμόσφαιρά της να μη συγκρίνεται με άλλη. Η Θεσσαλονίκη είναι μια ζωντανή πόλη και νιώθω υπέροχα κάθε φορά που επιστρέφω. Ο μύθος της δεν είναι τυχαίος.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ανακαλύψατε κάτι που δεν κάνατε πριν;
Babysitting στον ανιψιό μου. Ο χρόνος κοντά στην οικογένειά μου περνάει με απίστευτη ταχύτητα και μόνο ωραίες εκπλήξεις έχω παρακολουθώντας ένα μωρό να μεγαλώνει αναπτύσσοντας ήδη τη δική του προσωπικότητα. Επίσης, διάβασα πολλά βιβλία που ήθελα από καιρό, αλλά δεν είχα τον χρόνο να το κάνω. Συνεχίζω ορισμένα μαθήματα online και, φυσικά, δεν σταμάτησα να εργάζομαι ακόμα και από το σπίτι. Εκτίμησα, δε, ακόμα περισσότερο το ελληνικό πνεύμα, που μας κράτησε ασφαλείς στις πιο δύσκολες στιγμές της πανδημίας. Ελπίζω να περάσει αυτή η χρονιά με τις λιγότερες συνέπειες για την Ε.Ε. και να είναι τα καλύτερα μπροστά μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight