Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

"Κεντρί" και "Ψάχνοντας το Νέμο" για τους σινεφίλ του Αιγίου στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς»

"Κεντρί" και "Ψάχνοντας τ...

Η τιμή του εισιτηρίου στις θερινές σινε-προβολές είναι 3 ευρώ

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» του γειτονικού Αιγίου με δύο ακόμη σινε-προβολές κάτω από τα αστέρια και θέα τον Κορινθιακό.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, έρχεται το παιδικό φιλμ κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας το Νέμο», με τον Μάρλιν και την Ντόρυ να προσκαλούν τους μικρούς φίλους, σε ένα θαλάσσιο ταξίδι αναζήτησης, με έπαθλο το γλυκύτατο ψαράκι κλόουν, τον πολυαγαπημένο Νέμο!

Πρόκειται για την ταινία που εδραίωσε την εταιρεία Pixar στον χώρο του animation!

Όσο για το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 21.30, οι σινεφίλ της Αιγιάλειας θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία θρυλική ταινία με πρωταγωνιστές τον Πωλ Νιούμαν και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, «Το Κεντρί» όπου πραγματοποιούν το τέλειο «έγκλημα» και απάτη με τον αξέχαστο σκηνοθέτη Τζωρτζ Ρόι Χιλ να υπογράφει το απολαυστικότερο crime movie, όλων των εποχών. Η κλασική ταινία με την απόλυτη κινηματογραφική  κομπίνα, τιμήθηκε στην απονομή του 1974 με 7 βραβεία Όσκαρ.

«Ψάχνοντας το Νέμο», μεταγλωττισμένο, Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 21:30

Ο Marlin και ο γιος του Nemo, δύο τροπικά ψαράκια, ζουν σε μια ασφαλή γειτονιά του ωκεανού. Κάποια μέρα όμως, ο Nemo ξεφεύγει από τον υπερπροστατευτικό πατέρα του και εξερευνά την απέραντη θάλασσα, καταλήγοντας στο ενυδρείο ενός οδοντίατρου. Απελπισμένος ο Marlin προσπαθεί να τον βρει, ξεκινώντας μια πραγματική εμπόδια οδύσσεια με δεκάδες και κινδύνους. Ευτυχώς γι’ αυτόν, στο δρόμο του θα γνωρίσει την Dory, το πιο καλόκαρδο, αλλά και το πιο αφηρημένο ψάρι του πλανήτη, που θα τον πείσει ότι όλα γίνονται όπως εσύ τα θέλεις, αρκεί να το πιστεύεις πραγματικά.

Σκηνοθέτης: Andrew Stanton

Ακούγονται στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια οι: Willem Dafoe, Ellen DeGeneres, Allison Janney, Vicki Lewis, Albert Brooks, Alexander Gould, Eric Bana, Barry Humphries, Geoffrey Rush.

Παραγωγή: 2003

Διάρκεια: 101 λεπτά.

«Το Κεντρί»,  Σάββατο 27 Ιουνίου στις 21:30

Δύο μικροαπατεώνες στο Σικάγο την εποχή μετά την Μεγάλη Ύφεση, ο Χένρι Γκόντορφ και ο Τζόνι Χούκερ αποφασίζουν να εκδικηθούν το δολοφόνο ενός φίλου τους, καταστρώνοντας ένα έξυπνο σχέδιο. Για να το καταφέρουν αυτό συγκεντρώνουν τους πιο ταλαντούχους απατεώνες της πόλης για να τους βοηθήσουν. Εξαιτίας της πολυπλοκότητας του σχεδίου τους, το ρίσκο είναι μεγάλο και η επιτυχία αμφίβολη, καθώς ο δολοφόνος τυχαίνει να είναι αρχηγός συμμορίας.

Πρωταγωνιστούν: Πολ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ρόμπερτ Σο, Τσαρλς Ντέρνινγκ, Δήμητρα Άρλις, Ειλίν Μπρέναν.

Ο Ρέντφορντ ως Τζόνι Χούκερ είχε προταθεί για το Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου.

Διάρκεια: 129 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture