Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Μεταφέρθηκαν και οι Χρυσές Σφαίρες ακολουθώντας τα Όσκαρ

Μεταφέρθηκαν και οι Χρυσές Σφαίρες ακολο...

Η απονομή θα λάβει χώρα στις 28 Φεβρουαρίου 2021 αντί αρχές Ιανουαρίου όπως συνήθως γινόταν

Μετά και την αναβολή της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ και των βραβείων BAFTA της Βρετανικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας για δυο τουλάχιστον μήνες λόγω της πανδημίας του covid-19 (πήγαν Απρίλιο του 2021), ήρθε αναμενόμενα και η σειρά των Χρυσών Σφαιρών – Golden Globes.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η Ένωση των Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ, η λαμπερή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών που κάθε χρόνο θεωρούνται ως ο προάγγελος των Όσκαρ, μεταφέρεται ενάμιση μήνα σχεδόν μετά, για τις 28 Φεβρουαρίου 2021, την ημερομηνία δηλαδή που είχαν πριν τα Όσκαρ.

«Για να φιλοξενήσει τόσο εγχώριες όσο και διεθνείς παραγωγές ταινιών και τηλεόρασης, η Ένωση των Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ θα παρέχει περαιτέρω καθοδήγηση σχετικά με την επιλεξιμότητα των υποψηφίων, την περίοδο ψηφοφορίας και τον αναθεωρημένο χρόνο ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων μέσα στις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε με μια ανακοίνωσή της η Ένωση των Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ, όπως γράφει το flix.gr. Να θυμίσουμε πως για τις Χρυσές Σφαίρες του 2021 είχαν ανακοινωθεί πως θα τις παρουσιάσουν, για άλλη μια χρονιά οι πολύ δημοφιλείς ηθοποιοί Τίνα Φέι και η Εϊμι Πόλερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture