Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Θα επανέλθει τον Μάρτιο του 2021 η παράσταση "Moby Dick" στο Παλλάς

Θα επανέλθει τον Μάρτιο του 2021 η παράσ...

Στην παράσταση - μιούζικαλ παίζουν και Πατρινοί ηθοποιοί όπως οι Δημήτρης Γεωργαλάς και Γιάννης Στόλλας & ο βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης

Μπορεί η παράσταση – μιούζικαλ «Moby Dick» σε λιμπρέτο και μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα που ανέβηκε τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου 2020 στο Παλλάς στην Αθήνα να διεκόπη λίγο μετά αναγκαστικά λόγω της πανδημίας, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει τον Μάρτιο του 2021.

Αυτό μας είπε ο Πατρινής καταγωγής ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς που συμμετείχε στην αξιόλογη αυτή παράσταση, ο οποίος το περασμένο Σάββατο ήταν εδώ στη γενέτειρα του, την Πάτρα. Η διάρκειας 3 ωρών παράσταση, είναι μία συγκλονιστική περιπέτεια για τη ζωή στη θάλασσα και τη φαλαινοθηρία.

Το σπουδαίο μυθιστόρημα του Χέρμαν Μέλβιλ για τη φιλία, την ανθρώπινη μοίρα και τη σχέση των ορίων του ανθρώπου με τον θεό μετατράπηκε σε ένα μιούζικαλ-υπερπαραγωγή. Ο Moby Dick αφήνει πίσω του τις λέξεις και αποτυπώνεται με συναίσθημα σε μια συγκλονιστική παράσταση χρησιμοποιώντας 3D graphics και ολογράμματα.

Στην παράσταση παίζουν μεταξύ άλλων οι Αιμίλιος Σταματάκης, Μπάμπης Βελισσάριος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ορφέας Ζαφειρόπουλος, οι Πατρινοί Νικόλας Καραγκιαούρης, Δημήτρης Γεωργαλάς και Γιάννης Στόλλας, κ.α.

Οι φωτ. της παράστασης είναι του Ανδρέα Σιμόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture