Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Έτσι γιόρτασε η Πάτρα την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έτσι γιόρτασε η Πάτρα την Ευρωπαϊκή Ημέρ...

Οι εκδηλώσεις που έγιναν

Η Πάτρα το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου, γιόρτασε με ξεχωριστό τρόπο την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Σημείο αναφοράς η πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» στην πλατεία Γεωργίου, το ιστορικό κέντρο της πόλης, η πλατεία Υψηλών Αλωνίων, οι παραλίες και η οργανωμένη πλαζ του ΕΟΤ στην Αγυιά, οι υπαίθριοι χώρου των δύο μεγάλων Νοσοκομείων (ΠΠΝΠ – Αγ. Ανδρέας» και γειτονιές , που «πλημμύρισαν» από νότες.

Τα μουσικά σχήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού έστειλαν το δικό τους μήνυμα τα μουσικά σχήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού. Το Κουιντέτο του Δημοτικού Ωδείου, η  Δημοτική Μπάντα η Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων ,  η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης»,  η Ορχήστρα του Χορευτικού τμήματος Δήμου Πατρέων καθώς και η ενότητα του Δημοτικού Κινηματογράφου μέσα από την προβολή του Μιούζικαλ « Η Μαρία Κάλλας εξομολογείται», συνέθεσαν το παζλ των φετινών εκδηλώσεων που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Οι εκδηλώσεις για πρώτη φορά φέτος , μεταδόθηκαν μέσω live streaming δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να έχουν πρόσβαση ακόμα και εξ αποστάσεως στα δρώμενα.

Το παρών στις εκδηλώσεις, έδωσε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture