Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταμάτης Φασουλής: Έπαιζα πόκα κάθε μέρα, έπινα πάρα πολύ

Σταμάτης Φασουλής: Έπαιζα πόκα κάθε μέρα...

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε ανοικτά για τους εθισμούς του

Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν καλεσμένος στο The 2night Show όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον εθισμό του στα χαρτιά και το ποτό που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

«Έπαιζα πολύ χαρτιά. Για δεκαπέντε χρόνια έπαιζα πάρα πολύ. Έπαιζα πόκα κάθε μέρα αλλά αυτό στα μακρινά χρόνια επί… δεινοσαύρων εποχή.

Σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως σταμάτησα και το ποτό. Για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ και σταμάτησα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω. Απλά σταμάτησα» είπε ο σκηνοθέτης.

Τότε και ο Αρναούτογλου εξομολογήθηκε ότι παίζει χαρτιά και συγκεκριμένα μπιρίμπα και ότι είναι συντροφιά. Τότε ο Φασουλής συνέχισε λέγοντας:

«Ήμασταν μια μεγάλη παρέα που παίζαμε μπιρίμπα. Ήταν ο Φέρτης, ο Κούρκουλος, η γυναίκα του, ο Διαγόρας Χρονόπουλος και η Ελένη Κούρκουλα. Παίζαμε στο σπίτι μου αλλά παίζαμε και στο σπίτι της Καρέζη με τον Μίμη Κουγιουμτζή, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τότε ήταν μικρό παιδί. Μιλάω για το 1980, 1981».

Ο Σταμάτης Φασουλής, μίλησε επίσης, για τον πατέρα του και τη συγκίνησή του μιλώντας για το μεγάλο του παράπονο για τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight