Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταύρος Βαρθαλίτης: «Θα μοιραστώ το έπαθλο με τον Σταυρή»

Σταύρος Βαρθαλίτης: «Θα μοιραστώ το έπαθ...

Ο φετινός νικητής του Master Chef ακόμη δεν το έχει πιστέψει

Ο φετινός νικητής του MasterChef είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης!  Ο παίκτης κατάφερε να εντυπωσιάσει και να πάρει το πολυπόθητο δέκα και από τους τρεις κριτές.

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» υπογραμμίζοντας πως δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

«Είμαι τρισευτυχισμένος. Έχω να σκεφτώ πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον μου και όλα αυτά τα πράγματα που θέλω να κάνω. Η λέξη για όλο αυτό που συμβαίνει είναι η ηρεμία. Πιστεύω πως αν υπάρχει ηρεμία και καθαρό μυαλό θα έχει μπροστά σου ένα πολύ ωραίο μέλλον».

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης εκτός από τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο νικητής αποκάλυψε ότι θα μοιραστεί τα χρήματα με τον Σταυρή. «Έναν συμβολαιογράφο ζητάω να έρθει να μας φτιάξει. Γιατί πάει 50-50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης, κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50-50 το έπαθλο. Όταν λέμε κάτι το κρατάμε. Ό,τι λέμε θα το τηρήσουμε για να έχουμε τη σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι. Και ο Σταύρος νικητής είναι» εξήγησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight