Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Οι εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο της Πατρών - Πύργου στοίχησαν ακριβά

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Οι εμμονές του ΣΥΡ...

Η βουλευτής Αχαΐας έκανε παρέμβαση για το θέμα σε υψηλούς τόνους

Παρέμβαση σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, πραγματοποίησε η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά την ενημέρωση της αρμόδιας Επιτροπής από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, για τον οδικό άξονα Πατρών-Πύργου.

Η κ. Αλεξοπούλου επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για την εμμονή του στην κατάτμηση του έργου κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου όσο και στο ότι αναλώθηκε στην προσπάθεια να κάνει τον κ. Καλογρίτσα «καναλάρχη», αφήνοντας τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάνονται ακόμα και σήμερα ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο, αλλά και στην υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, αφού οι καθυστερήσεις κόστισαν χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το έργο, τονίζει η Χριστίνα Αλεξοπούλου προσθέτοντας πως ο οδικός άξονας Πατρών-Πύργου είναι έργο πνοής για την περιοχή και θα προσφέρει ασφαλείς οδικές μεταφορές, αλλά και θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας για τους εργαζόμενους στις κατασκευές. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις