Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O σταρ Πιρς Μπρόσναν αποκάλυψε πως έχασε δύο καλούς του φίλους από κορωνοϊό

O σταρ Πιρς Μπρόσναν αποκάλυψε πως έχασε...

Ήσαν φίλοι για πάνω από 45 χρόνια

O 67χρονος σήμερα αλλοτινός Μποντ, Pierce Brosnan με τις Ιρλανδικές ρίζες καταγωγής που ήταν έξοχος και στα δύο «Mamma Mia», τελευταία παίζει στη νέα μιούζικαλ ταινία της Columbia Pictures, «Cinderella – Σταχτοπούτα» σε σκηνοθεσία Kay Cannon, με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια Camila Cabello. Ωστόσο τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω της πανδημίας με τον αγαπητό και πάντα γοητευτικό ηθοποιό να παραδέχεται όπως έγραψε το www.republicworld.com, ότι δυστυχώς έχασε δύο φίλους του από επιπλοκές λόγω του COVID-19.

Ο Pierce Brosnan με αφορμή το δυσάρεστο αυτό συμβάν, μίλησε για τη σοβαρότητα της όλης κατάστασης με το νέο θανατηφόρο ιό και συνέστησε στον κόσμο να προσέχει αλλά και να σκέφτεται την προστασία του πλανήτη. Όπως είπε, δύο καλοί του φίλοι πέθαναν από τον COVID- 19 κι όπως αποκάλυψε ήσαν φίλοι του για κοντά 45 χρόνια ενώ ο ίδιος είναι και νονός στον γιο του ενός από τους εκλιπόντες φίλους του. Τέλος χαρακτήρισε τον ιό ως μία απαίσια και ύπουλη απειλή για τη ζωή και την υγεία μας.

Tέλος, ο Pierce Brosnan παραμένει σε απομόνωση με την οικογένεια του, την γυναίκα του, Keely Shaye Smith και τα παιδιά τους, σε πολυτελή οικία στο Kauai, του νησιού της Χαβάης - Hawaii.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight