Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νικηφόρος ξεκινά εμφανίσεις με το Νίκο Βέρτη στην Αθήνα

Ο Νικηφόρος ξεκινά εμφανίσεις με το Νίκο...

Την περίοδο της καραντίνας, όπως είπε στον ΑΝΤ1, έχασε πάνω από 10 κιλά

Στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Νάνσυ Παραδεισανού και στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, μίλησε ο νεαρός τραγουδιστής Νικηφόρος από το σπίτι του στον Πειραιά. Ο γοητευτικός τραγουδιστής που είχε υπάρξει φοιτητής στην Πάτρα, στο τμήμα Φυσικής, μίλησε για όλα καθώς και για την πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας όπου και έχασε 10 κιλά!

«Πέρασα πολύ ευχάριστα επειδή μπήκα στη διαδικασία να βάλω μια ρουτίνα στην καθημερινότητα μου. Με χάλασε όταν ήρθε η ώρα να σταματήσει η καραντίνα επειδή σκεφτόμουν πως όλος ο κόσμος θα δουλεύει και εγώ θα είμαι στον πάγο χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι μιας και η δική μου δουλειά θα ξεκινούσε τελευταία» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Παρασκευής 12/6/2020 ενώ παραδέχθηκε πως ήταν ολομόναχος αυτή την περίοδο.

«Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι να ανυψώνει το πνεύμα των ανθρώπων. Εγώ, ακόμη και το Πάσχα που ήμουν ολομόναχος, φόρεσα ένα πουκάμισο και έβγαλα ένα βίντεο για τον κόσμο. Τους λέω, «παιδιά χαρείτε αυτό που ζούμε αν και ξέρω πως για κάποιους που ζουν μόνοι είναι δύσκολο». Και γω μόνος ήμουν αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που κάθε χρόνο είναι μόνοι» συμπλήρωσε ο 32χρονος Νικηφόρος Βυθούλκας καθώς, παράλληλα, μίλησε για την επιστροφή στις πίστες πλάι στον δημοφιλή Νίκο Βέρτη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, και πιο συγκεκριμένα στο ΥΤΟΝ summer 2020 στο Ρουφ, στην Αθήνα. Στο ίδιο σχήμα θα είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου.

www.antenna.gr/watch/1382487/o-nikiforos-stin-ekpompi-to-proino-

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight