Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Economia

Τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρ...

Ο διαγωνισμός είχε για θέμα, "Τουρισμός, Προορισμός Ελλάδα"

Στις 28 Μαΐου 2020 ολοκληρώθηκε ο 26ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Εconomia, ο οποίος πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από το 1994. Ο φετινός διαγωνισμός ήταν αφιερωμένος σε έναν σημαντικό κλάδο της οικονομίας, έχοντας ως θέμα τον τίτλο: «Τουρισμός: Προορισμός Ελλάδα».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στον διαγωνισμό πήρε μέρος μεγάλος αριθμός φοιτητών με τις υποβληθείσες εργασίες να ξεπερνούν τις 200, προερχόμενες από 27 Δημόσια και Ιδιωτικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στο διαγωνισμό με ομάδα φοιτητών του δευτέρου έτους, οι οποίοι υπέβαλαν την εργασία τους με θέμα «Ανταγωνιστικότητα Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος: Θεματικές Κρουαζιέρες». Η εν λόγω εργασία απέσπασε το 4ο βραβείο του διαγωνισμού στις ομαδικές εργασίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι βραβεύτηκαν οι πρώτες 5 εργασίες από κάθε κατηγορία (ομαδική εργασία/ατομική εργασία).

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν διαδικτυακά στις 28/5/2020 και ώρα 18:00 από το κανάλι του ομίλου Economia στο Youtube.

Το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και το Πανεπιστήμιο Πατρών συγχαίρει δημοσίως, θερμά τους φοιτητές του, Γεώργιο Αλεξόπουλο, Δημήτριο Μουλίνο, Παναγιώτη Στρέκλα και Τσαμπίκο Συμιακάκη, για την προσπάθειά τους και τη διάκριση που κατάφεραν σε έναν διαγωνισμό με υψηλό επίπεδο και ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις