Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Προλάβετε: 50% σε όλα τα παπούτσια για λίγες ακόμα μέρες στο Fred της Ρήγα Φεραίου

Προλάβετε: 50% σε όλα τα παπούτσια για λ...

Το ελληνικό brand που μας ξεσηκώνει για «τρελό» shopping!

Στην πιο προνομιακή χρονική στιγμή, πριν καλά καλά φτάσουμε στην καρδιά της καλοκαιρινής σαιζόν, το γνωστό κατάστημα Fred της Πάτρας μας ξεσηκώνει για «τρελό» shopping! Προσφέρει όλα τα παπούτσια στη μισή τιμή και μάλιστα το 50% θα διαρκέσει για λίγες ακόμα μέρες. Η προσφορά είναι πραγματικά μοναδική, καθώς θα προλάβουμε να φορέσουμε όλα τα είδη Fred πολύ πριν γίνουν οι παραδοσιακές εκπτώσεις στο τέλος εποχής. Στον πολυσύχναστο κεντρικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μπορούμε να δοκιμάσουμε και να αποκτήσουμε στο μισό κόστος sneakers, εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες, πλατφόρμες, γοβάκια και πέδιλα της καινούριας collection spring – summer 2020.

Το ελληνικό brand με τις πολύ προσιτές τιμές και τα trendy σχέδια που καθιερώθηκε στη λογική του «value for money», είναι αγαπημένο των εγχώριων celebrities και  ακολουθεί ευλαβικά τις τάσεις των υποδημάτων από το διεθνές προσκήνιο της μόδας.

*Αναζητήστε όλα τα παπούτσια στο κατάστημα Fred στην Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 61) ή στο ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα www.keepfred.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View