Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Μονογυιού: Έπαθα σοκ από την επίθεση που δέχθηκε για τη δυσλεξία μου

Κατερίνα Μονογυιού: Έπαθα σοκ από την επ...

Τι αποκάλυψε η βουλευτής της ΝΔ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού. Η πολιτικός δήλωσε γιατί έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ είπε ότι είναι πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

Η ίδια αποκάλυψε πως μπήκε στον χώρο της πολιτικής με το ζόρι, ενώ περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια μεγαλώνοντας στο νησί των Ανέμων με δυο ιδιαίτερα αυστηρούς γονείς και με τον αδερφό της Τζώρτζη, ο οποίος μάλιστα υπήρξε παίκτης reality.

Εξήγησε γιατί δήλωσε μηδενικό εισόδημα το 2008 αλλά και πώς αισθάνθηκε όταν πριν μερικούς μήνες η συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων.

«Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανά τύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς [...] Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight