Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Εξορμήσεις ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Διαμέρισμα

Πάτρα: Εξορμήσεις ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Διαμέρισμα

Για το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι 2»

Εξορμήσεις στις γειτονιές και στην αγορά του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας πραγματοποίησαν τα μέλη της Οργάνωσης Μελών Νοτίου Διαμερίσματος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

«Ξεκινώντας από την περασμένη Τετάρτη 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ», τα μέλη της Οργάνωσης Μελών Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας πραγματοποίησαν, τις προηγούμενες ημέρες, εξορμήσεις στις γειτονιές και την αγορά του Νοτίου Διαμερίσματος της πόλης όπου συνομίλησαν με επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολίτες. Τα μέλη της Οργάνωσης τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλαίσιο επεξεργασμένων και κοστολογημένων μέτρων ως απάντηση στις άμεσες και επείγουσες ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας και αποτελεί επικαιροποίηση των μέτρων που είχαν ανακοινωθεί ήδη από την αρχή της υγειονομικής κρίσης. Η πρόταση «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ» αφορά τους επόμενους τέσσερις μήνες, Ιούνιο – Σεπτέμβριο, δηλαδή τους μήνες επαναφοράς στη λειτουργία της οικονομίας και περιλαμβάνει ένα πακέτο μέτρων δημοσιονομικής επέκτασης ύψους 13 δις. Η οικονομική λογική που διέπει το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ταυτόχρονη ενίσχυση της ζήτησης και της προσφοράς διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο ωφελούνται ταυτόχρονα εργαζόμενοι και επιχειρήσεις και συγκρατείται η ύφεση ώστε να υπάρχει η δυνατότητα γρήγορης ανάκαμψης για όλους.

Οι εξορμήσεις και οι περιοδείες των στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την προώθηση του προγράμματος «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ» θα συνεχισθούν όλο το επόμενο διάστημα σε ολόκληρη την Αχαΐα.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις