Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πορτοσάλτε για το λουκέτο στη Μύκονο: Αυτά μόνο από κομμουνιστική κυβέρνηση

Πορτοσάλτε για το λουκέτο στη Μύκονο: Αυ...

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ διαφώνησε στον αέρα με τον Άδωνη Γεωγιάδη

Ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε κριτική στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει για δύο μήνες επιχείρηση της Μυκόνου που δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, χαρακτήρισε το λουκέτο στο μαγαζί ως μια απόφαση που θα μπορούσε να πάρει μια κομμουνιστική κυβέρνηση.

Ο Άρης Πορτοσάλτε τόσο με ανάρτησή του στο twitter όσο και στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, όπου συνομίλησε με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, εξέφρασε την αντίθεσή του στην ποινή που επιβλήθηκε στο μπαρ της Μυκόνου, λόγω συνωστισμού.

«Η ποινή κλεισίματος δύο μηνών κι όχι απλώς ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο για παραδειγματισμό, στην επιχείρηση 280 υπαλλήλων, που λειτουργεί το μπιτσόμπαρο στη Μύκονο είναι σωστή απόφαση για μια Κομμουνιστική κυβέρνηση! Ζήλεψε τέτοια δόξα η φιλελεύθερη κυβέρνηση μας; Μπράβο..» έγραψε στο "τιτίβισμά" του.

Λίγο αργότερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, με τον Άδωνι Γεωργιάδη, επέμεινε στα λεγόμενά του περί "κομμουνιστικής κυβέρνησης", προκαλώντας τα γέλια του υπουργού.

«Όποιος παίρνει απόφαση να κλείσει 2 μήνες επιχείρηση στη Μύκονο ανήκει σε κομμουνιστική κυβέρνηση" είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και στη συνέχεια ρώτησε "εσείς ήσασταν; Εσείς πήρατε την απόφαση;».

Ο υπουργός απάντησε «την πήραν οι υπηρεσίες βάσει της απόφασης που έχουμε βγάλει». Ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να εξηγήσει με ηρεμία τα προφανή αίτια που οδήγησαν τις Αρχές να επιβάλουν το κλείσιμο της επιχείρησης για δύο μήνες, όμως ο δημοσιογράφος επέμενε ότι είναι «κομμουνιστική τακτική», κατηγορώντας στην ουσία τον υπουργό γιατί έκανε απλώς τη δουλειά του.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη διαφωνία του με τον Πορτοσάλτε, συμπεριλαμβάνοντας τη ραδιοφωνική συζήτησή τους. "Η διαφωνία με τον φίλο μου Άρη Πορτοσάλτε για το πρόστιμο και την ποινή στη Μύκονο. Η ανταλλαγή επιχειρημάτων είναι ωραίο πράγμα και ούτε χρειάζεται πάντα να συμφωνούμε σε όλα. Διαφωνώ με κάθε ακραίο σχόλιο που διάβασα εναντίον του. Είναι ο πιο ακέραιος", έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις