Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία Αναγνωστοπούλου - Μάρκου στο Αίγιο

Περιοδεία Αναγνωστοπούλου - Μάρκου στο Αίγιο

Συναντήθηκαν με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και με πολίτες

Οι  βουλευτές Αχαΐας  ΣΥΡΙΖΑ  Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, επισκέφθηκαν ,το Σάββατο 6/6 , το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αίγιου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Αιγίου Π. Γεωργόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Π. Καυκάς, ο Έφορος Κ. Γιάχος, οι πρώην εργαζόμενοι της επιχείρησης ΣΙΑΒΕΛΗ κ. Δ. Επαμεινωνδόπουλος και κ. Α. Μαμτσαδέρης, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Συζήτησαν σε εποικοδομητικό κλίμα και ανέλυσαν σε βάθος το θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων των 37 πρώην εργαζομένων της επιχείρησης ΣΙΑΒΕΛΗ, καθώς και τα εργασιακά προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τα ΕΑΣ Αιγίου, το Νοσοκομείου Αιγίου, τις Σχολικές Καθαρίστριες όπως και τα θέματα αδήλωτης και επισφαλούς εργασίας που έχουν προκύψει λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Ακολούθως, οι βουλευτές δεσμεύτηκαν να  παρέμβουν και να πιέσουν την κυβέρνηση προκειμένου να δοθεί μια ολοκληρωμένη λύση στα παραπάνω ζητήματα.

Τέλος, στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για την προβολή του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ», οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας μαζί με μέλη και στελέχη των τοπικών οργανώσεων  επισκέφθηκαν την αγορά του Αιγίου. Διένειμαν υλικό και ενημέρωσαν τους πολίτες για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα αντιμετώπισης των επιπτώσεων από την πανδημία και από τη νέα οικονομική και κοινωνική κρίση που θα ακολουθήσουν.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις