Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκλογές στον Σύλλογο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών νομού Αχαΐας

Εκλογές στον Σύλλογο  Ιδιωτικών Εκπαιδευ...

Η κατάθεση των ψηφοδελτίων γίνεται στην νέο-εκλεγείσα εφορευτική επιτροπή μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουνίου

Στις κάλπες οδηγείται ο Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών νομού Αχαΐας στις 12 και 13 Ιουνίου. "Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 6/6/2020 με μεγάλη συμμετοχή των συναδελφισσών και των συναδέλφων εκπαιδευτικών, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών νομού Αχαΐας. Συμμετείχαν συνάδελφοι και συναδέλφισσες από όλες τις δομές ιδιωτικής και δημόσιας εκπαίδευσης όπου εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (Φροντιστήρια Μ.Ε και Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ιδιωτικά σχολεία, Ιδιωτικά ΙΕΚ, ΚΔΒΜ, ΚΕΚ, Δημόσια ΙΕΚ, ΣΔΕ, σχολές ΟΑΕΔ, ΚΔΑΠ), αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

"Κατά τη διαδικασία της συνέλευσης εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και ο απολογισμός δράσης του Σωματείου για τα προηγούμενα δύο χρόνια, ψηφίστηκαν ομόφωνα δύο ψηφίσματα για τους συναδέλφους σε σχολές ΟΑΕΔ, ΔΙΕΚ και ΣΔΕ και ορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών.Οι εκλογές του ΣΙΕΛ Αχαΐας θα διεξαχθούν τις ακόλουθες ημέρες και ώρες στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας (Κολοκοτρώνη 20):

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 6:00 το απόγευμα
Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, από τις 10:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα

 

Κατά την προσέλευσή τους στη διαδικασία της ψηφοφορίας, απαραίτητο είναι να έχουν μαζί τους οι συνάδελφοι ταυτότητα ή βιβλιάριο ΙΚΑ.

Η κατάθεση των ψηφοδελτίων γίνεται στην νέο-εκλεγείσα εφορευτική επιτροπή μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ."

 

Η Εφορευτική Επιτροπή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις