Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 11 Ιουνίου 2020 στα θερινά σινεμά το "Bloodshot" με τον Βιν Ντίζελ

Έρχεται 11 Ιουνίου 2020 στα θερινά σινεμ...

Αναμένεται να το δούμε και στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο

Σε διανομή της Feelgood κυκλοφορεί από την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 η περιπέτεια βασισμένη σε κόμικ, με τίτλο «Bloodshot» στα θερινά σινεμά της χώρα μας.

Ο Ray Garrison (στο ρόλο ο 53χρονος σταρ της περιπέτειας Vin Diesel, γνωστός ως Τορέτο από τις ταινίες Fast & Furious) είναι ένας στρατιώτης που σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας και επέστρεψε στη ζωή ως σούπερ ήρωας Bloodshot από μία εταιρεία με σκοτεινά κίνητρα. Με έναν στρατό νανοτεχνολογίας να ρέει στις φλέβες του, ο Bloodshot έχει μεταλλαχθεί σε μία ασταμάτητη δύναμη, είναι μάλιστα ικανός να επουλώνεται ακαριαία. Δυστυχώς, αυτή η αναβάθμιση έχει αλλοιώσει το μυαλό και τις αναμνήσεις του. Καθώς ο Ray αρχίζει να θυμάται θραύσματα από την προηγούμενη ζωή του, συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ξέρει τι είναι αληθινό και τι όχι. Είναι, όμως, αποφασισμένος να πάρει ξανά τον έλεγχο της ζωής και του μυαλού του.

Ο Vin Diesel (Fast and Furious, xXx: ο απόλυτος πράκτορας) που είναι και εκ των παραγωγών του «Bloodshot», ενσαρκώνει ιδανικά στη μεγάλη οθόνη έναν ακατανίκητο κόμικ υπερήρωα σε μία καταιγιστική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Δίπλα στον πρώην απλό στρατιώτη και νυν αήττητο υπερμαχητή Bloodshot, που επανήλθε στη ζωή χάρη στην προηγμένη και εφιαλτική τεχνολογία μιας διφορούμενης οργάνωσης, εμφανίζονται οι Guy Pearce (Memento), Eiza Gonzalez (Baby Driver) και Sam Heughan (Outlander).

Το «Bloodshot» να προσθέσουμε πως είχε κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Μαρτίου 2020 από την Sony Pictures Releasing, έλαβε συμπαθητικές κριτικές που επαίνεσαν κατά βάση την εμφάνιση του Diesel και πρόλαβε να κάνει εισπράξεις 29 εκατομμυρίων δολαρίων πριν διακοπεί η προβολή του λόγω των νέων συνθηκών που δημιούργησε ο COVID-19. Το φιλμ που όπως είπαμε, βγαίνει 11 Ιουνίου στους Ελληνικούς κινηματογράφους από τη Feelgood, αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα στο σινε-Κάστρο στο Ρίο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture