Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Christian Tete: Ανανεώστε τα μαλλιά σας με τις καινοτόμες θεραπείες κερατίνης

Christian Tete: Ανανεώστε τα μαλλιά σας ...

Το γνωστό κομμωτήριο του Χρήστου Φόντα συστήνει τις πρωτοποριακές μεθόδους που λειαίνουν και αναγεννούν την τρίχα

Τα απαλά και λαμπερά μαλλιά, που δείχνουν «άφθαρτα» και υγιή, είναι για όλες τις γυναίκες το απόλυτο ζητούμενο για μια όμορφη, φροντισμένη και νεανική εμφάνιση. Σήμερα, χάρη στις καινοτομίες της σύγχρονης τεχνολογίας στο hair styling, όλοι μας μπορούμε να τα αποκτήσουμε: Το αγαπημένο και πάντα ενημερωμένο κομμωτήριο αλλά και πολυτελής beauty πολυχώρος Christian Tete στο επιβλητικό αρχοντικό στα Ψηλαλώνια, μας διαβεβαιώνει πως με την ισιωτική θεραπεία κερατίνης Kerrin Vega, η οποία μάλιστα είναι φιλική προς το περιβάλλον, τα μαλλιά γίνονται άμεσα δυνατά, μαλακά, στιλπνά και εύκολα διαχειρίσιμα. Φαντάζουν «βελουδένια»! Επιλέγουμε αν θέλουμε να έχουμε μόνιμα ή ημιμόνιμα αποτελέσματα, καθώς οι ειδικοί εφαρμόζουν  το -χωρίς τοξικά συστατικά- μοναδικό μίγμα αμινοξέων της Kerrin, λειαίνοντας και δυναμώνοντας την τρίχα.

 

Κόντρα στη θαμπάδα, το φριζάρισμα και την ξηρότητα, συστήνεται η Brazilian Keratin Nanocure Treatment ή αλλιώς ισιωτική θεραπεία κερατίνης. Μια μέθοδος λείανσης που επανορθώνει τα μαλλιά με φυσικό τρόπο και προσδίδει συστατικά που έλειπαν είτε από την αρχή, είτε είχαν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου. Ουσιαστικά, αναμιγνύεται με την εσωτερική και εξωτερική στιβάδα των μαλλιών, με αποτέλεσμα την αναγέννηση της τρίχας. Πρόκειται για 100% φυσική πρωτεΐνη, χωρίς χημική επεξεργασία, ενώ τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν από 3 έως και 4 μήνες!

Ενάντια στο κατσάρωμα και την αφυδάτωση, συστήνονται ακόμα οι θεραπείες Lasio Keratin Treatments, μέθοδοι που βασίζονται στο νερό και γίνονται με σπρέι, ενεργοποιώντας τη θερμότητα. Συγκεκριμένα, μιλάμε για την υδρολυμένη ανθρώπινη κερατίνη, την ποιοτικότερη και δραστηριότερη κερατίνη πρωτεΐνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα μαλλιών.

Μάθε τα πάντα από τους ειδικούς επαγγελματίες του Christian Tete Hair Salon & Spa και επίλεξε την ιδανική μέθοδο για τα δικά σου μαλλιά!

info

Υψηλών Αλωνίων 11, Πάτρα

Τ.: 2610 316330

salon.christiantete.gr

christiantete.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View