Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αισιόδοξα τα νέα για το "Mission: Impossible 7" - Ξεκινά και πάλι γυρίσματα τον Σεπτέμβριο

Αισιόδοξα τα νέα για το "Mission: I...

Ο σούπερ σταρ των ταινιών του συγκεκριμένου franchise, Τομ Κρουζ πραγματοποιεί ο ίδιος πολλές από τις άκρως επικίνδυνες σκηνές

Μπροστά στην παγκόσμια υγειονομική κρίση που επέφερε ο νέος κορωνοϊός Covid-19 και ακινητοποίησε τον πλανήτη τους τελευταίους τρεις και πλέον μήνες, ούτε ο διαβόητος και ατρόμητος κινηματογραφικός πράκτορας Ίθαν Χαντ μπόρεσε να ανταπεξέλθει. Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου φιλμ «Mission: Impossible 7», που γίνονταν στη Βενετία, σταμάτησαν στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν η Ιταλία δέχθηκε το γερό χτύπημα του Covid 19 με τα χιλιάδες θύματα στη συνέχεια.

Τρεις μήνες αργότερα ευτυχώς τα νέα είναι αισιόδοξα καθώς ο 58χρονος σούπερ σταρ του πολύ επιτυχημένου εμπορικά franchise του Mission Impossible, Τομ Κρουζ αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος στα γυρίσματα της ταινίας τον Σεπτέμβριο, ξεκινώντας με τις εξωτερικές σκηνές της ταινίας.

Αυτό αποκάλυψε ο Σάιμον Πεγκ (που υποδύεται τον «Μπέντζι Νταν» στο δημοφιλές κινηματογραφικό franchise) στο Variety. «Αυτό είναι το σχέδιο, να επιστρέψουμε τον Σεπτέμβριο. Θα ξεκινήσουν με τα εξωτερικά. Νομίζω πως είναι εφικτό - και, σίγουρα, θα υπάρξουν και αρκετά προστατευτικά μέτρα στο γύρισμα...», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βρετανός ηθοποιός Σάιμον Πεγκ, όπως αναφέρει το flix.gr, αστειεύτηκε πως «οι σκηνές αναμέτρησης σώμα με σώμα θα γυριστούν κρατώντας 2.5 μέτρα απόστασης».

Τέλος με πιο σοβαρή διάθεση και ύφος, δήλωσε ότι θεωρεί ότι θα αξιολογηθεί η ασφάλεια στο σετ, προτού οι ηθοποιοί και οι κασκαντέρ που πρέπει να γυρίσουν τέτοιες σκηνές, μπουν για γύρισμα.

«Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν τα τεστ και κατά πόσο θα υποβαλλόμαστε σε αυτά συχνά....» πρόσθεσε.

Ένα είναι σίγουρο, πως αν μία τέτοια τεράστια παραγωγή (με πολυμελές καστ, συνεργείο και τόσα locations) ξεκινήσει, αυτό μοιάζει με πρόσταγμα της βιομηχανίας του θεάματος να ακολουθήσει και να ξαναβρεί τους ρυθμούς της. Ημερομηνία Σκηνοθέτης του νέου φιλμ είναι ο Κρίστοφερ Μαγκουάιρ ενώ η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στα σινεμά είναι για τις 19 Νοεμβρίου 2021 στις ΗΠΑ. Παίζουν και οι Βανέσα Κίρμπι και Χέιλι Άτγουελ.

Η ταινία όταν με το καλό ολοκληρωθεί και βγει στις αίθουσες, αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture